Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213
Pokaż wyniki od 121 do 125 z 125

Wątek: [test] Pixma iP5200R - koszty wydruku

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Moze ktos polecic aktualnie najlepsza (jakosc/wydajnosc/mozliwosci/cena) drukarke do zdjec? Zalezy mi na tym by miala opcje druku na cd i by byla dosc wydajna, minimalne gorsze kolory jestem w stanie przelknac. Kartridze kolorowe najlepiej oddzielnie + milo by bylo gdyby byly do niej zamienniki.
    Niekoniecznie musi to byc canon
    Epson R285
    http://www.epson.pl/internetLive/dct...5_PL.inter.jsp

Dobra cena zakupu i świetna jakość. Nie wiem jak z zamiennikami (cena i jakość) bo nie używałem.

Coś już napisał

Domyślnie

Mam takie pytanie
    ja w swoim canonie a właściwie w filcu na którym parkuje głowica mam mieszanke kilku rożnych zamienników
    ostatnio coraz częściej zapycha mi się głowica więc zakupiłem nową a moje pytanie to czy ta mieszanka rożnych zamienników ktorą jest nasączony ten filtc nie spowoduje mi zaschnięcia nowej glowicy Pytam bo kiedys przeczytalem że nie należy mieszac rożnych zamienników bo może sie ta mieszanka okazać klejem Nalezy się trzymac zawsze jednej firmy

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Kurde ja mam ten sam problem, notorycznie zapych sie zółty kolor. Jakieś remedium ? Już 2 głowice wymieniałem
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Troyan Zobacz posta
    Kurde ja mam ten sam problem, notorycznie zapych sie zółty kolor. Jakieś remedium ? Już 2 głowice wymieniałem
    a po jakim czasie ci się zaycha ten zółty? tzn od zakupu nowej głowizy to na jak długo masz wszystko dobrze? i jakie zamienniki stosujesz?

Początki nałogu Awatar Troyan

Domyślnie

Wszystko dobrze jest przez około 2-3 m-ce. Później druk znowu jest różowawy zamiast pomarańczowego. Zamienniki tuszu nie wiem jakie, jakieś takie w zółtum pudełeczku.
    Założyłem sobie FOTOBLOGA

Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213

Uprawnienia umieszczania postów