Cytat Zamieszczone przez atyp1
1- co zrobic zeby do drukarki ktora firmowo nie ma wifi drukowac przez wifi )moja to ip4000 pixma). czy mozna dookupic jakis serwer wi-fi dorukarki.
Pewnosci nie mam, a sprawdzac mi sie nie chce :-P Ale dalbym glowe, ze widzialem jakies print-servery wifi. Podpina sie to z tylu do drukarki, wystawia antenke, konfiguruje i gra.

2- oraz drugie pytanie - mam internet na stale podlaczony przez wifi w laptopie, (wbudowana karta) - czy nawet majac drukarke z bsluga wi-fi ..jestem w stanie jednoczenie drukowac przez wifi ....i uzywac internetu?
To zalezy. Jesli ten "internet przez wifi" przychodzi bezposrednio od dostawcy (czytaj: karta wi-fi to jedyne urzadzenie jakie masz w domu), to moze byc problem. Natomiast jesli masz wlasny router Wi-Fi, ktory "robi" siec domowa, to jak najbardziej - sam dokladnie tak robie.

Na papierze HP premium plus phto...5 gwiazdkowym, mja drukarka (canon) drukuje pieknie, jednakze tusz jest poprostu zmywalny, wystarzy kropelka sliny albo wody i wszystk zostaje na palcach, mzna poprostu zmyc fotografie, podobnie jest na rainbow.
Ja tam zdjecia trzymam w albumach, albo (niedlugo) w ramkach, takze problem mnie nie dotyczy :-P