Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 125

Wątek: [test] Pixma iP5200R - koszty wydruku

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Czy testował ktoś takie zamienniki ?

http://www.allegro.pl/item100593171_...00_ip5000.html

Cena 3.99 ;]

I pytanie czy to w ogóle pasuje do IP5200
    Ostatnio edytowane przez ripek ; 09-05-2006 o 12:11
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez atyp1
    1- co zrobic zeby do drukarki ktora firmowo nie ma wifi drukowac przez wifi )moja to ip4000 pixma). czy mozna dookupic jakis serwer wi-fi dorukarki.
    Pewnosci nie mam, a sprawdzac mi sie nie chce :-P Ale dalbym glowe, ze widzialem jakies print-servery wifi. Podpina sie to z tylu do drukarki, wystawia antenke, konfiguruje i gra.

2- oraz drugie pytanie - mam internet na stale podlaczony przez wifi w laptopie, (wbudowana karta) - czy nawet majac drukarke z bsluga wi-fi ..jestem w stanie jednoczenie drukowac przez wifi ....i uzywac internetu?
    To zalezy. Jesli ten "internet przez wifi" przychodzi bezposrednio od dostawcy (czytaj: karta wi-fi to jedyne urzadzenie jakie masz w domu), to moze byc problem. Natomiast jesli masz wlasny router Wi-Fi, ktory "robi" siec domowa, to jak najbardziej - sam dokladnie tak robie.

Na papierze HP premium plus phto...5 gwiazdkowym, mja drukarka (canon) drukuje pieknie, jednakze tusz jest poprostu zmywalny, wystarzy kropelka sliny albo wody i wszystk zostaje na palcach, mzna poprostu zmyc fotografie, podobnie jest na rainbow.
    Ja tam zdjecia trzymam w albumach, albo (niedlugo) w ramkach, takze problem mnie nie dotyczy :-P

Domyślnie

Ja Testowalem Dulina, To Nie Pasuje Do Ip5200, Tylko Do Ip5000 4000 3000, Dlatego Te Drukarki Osiagaja Uzywane Wyzsze Ceny Niz Nowe 5200 W Sklepie. Te Tusze Sprawdzajasie Bardzo Dobrze,podobnie Jak Print Lab. Wartozrobic Wydruki Probne Na A4 Zeby Sobie Recznie Dostroic Ustawienia Kolorystyczne Na Stale. Jauzywam Tylko Trzeba Uwazac Jak Montujesz Zeby Dokladnie Wytrzec Oczko Z Tuszem Przed Zalozeniem Do Drukarki. Ale To Nie Pasuje Do 5200.

Juz Wszystko Wiem Z Drukiem Po Wifi . I Neostrada, Potrzebny Router Wifi Z Prntserwerem I Modem . Okolo 500zł Lacznie.
    Pozdr
    Adam

Caly Czas Aktualne Pytanie O Jakosc Napapierach Innych Niz Canon Na Drukarkach Canona.pozdr
    A.

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Skoro to nie pasuje to czy są jakieś tanie zamienniki do 5200 ?
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Domyślnie

Nie Wiem .sa Ale Nie Tak Tanie. Muflon Masz Jakiesciekawe Fotki Starychh Samolotow? Poczatkilotnictwa.a.

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie Wiem .sa Ale Nie Tak Tanie. Muflon Masz Jakiesciekawe Fotki Starychh Samolotow? Poczatkilotnictwa.a.
    Wylacz capslocka jak do nas piszesz... prosze i wlacz spacje .

Domyślnie

mam zepsuta klawiature

Pełne uzależnienie Awatar trampek
    Miasto
    Rzeszow, Poland

Domyślnie

czy ktos probowal tych zamiennikow do ip5200. prosze o uwagi
    R5, R6,RF10-20, RF1535, RF2870, RF50L, RF85L, RF70200 2.8, M1 Max

Coś już napisał
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Są nowe zamienniki do ip5200,4200. Bez konieczności przeklejania układu zabezpieczjącego.http://www.druckerchannel.de/artikel.php?ID=1648
    Ostatnio edytowane przez szymwal ; 18-10-2006 o 21:14

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez muflon Zobacz posta
    Pewnosci nie mam, a sprawdzac mi sie nie chce :-P Ale dalbym glowe, ze widzialem jakies print-servery wifi. Podpina sie to z tylu do drukarki, wystawia antenke, konfiguruje i gra.
    Sa Wi-Fi print servery. Podlaczasz pod usb, wystaje kawalek urzadzenia z antenka (tudziesz RJ45). przypisujesz adres IP potem instalujesz sterownik, konfigurujesz oprt (dodajesz poer TCP/IP) i wszystko smiga. Przykladowe linki to : http://www.pixmania.co.uk/uk/uk/9103...b-print-s.html albo http://www.expansys.com/product.asp?code=113303

Strona 5 z 13 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów