Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: gorillapod- gadget czy statyw w podróży

Mieszany widok

dawniej 'Olka i Jacek'
    Miasto
    miasto powiatowe

Domyślnie Odp: gorillapod- gadget czy statyw w podróży

Jak za 45 zł, to wycofuję (w sensie: pomijam) wszystkie zgłoszone przeze mnie zastrzeżenia
    A jak za 15 zł, to tym szybciej cofam i nawet gotów jestem odszczekać wszem i wobec

A na poważnie: miałem Joby Gorillapod Focus z głowicą Ballhead-nie-pamiętam-numeru i powtórzę: pod C50D z Sigmą 120-400 "siadał" z każdego ustawienia, pod tą samą puszką z Sigmą 18-250 trzeba było poszukać ustawienia nóg takiego, żeby się nie rozłaził.

Ale jak za 45 zł, a tym bardziej za 15, to brać i nie pytać!
    kiedyś Canon, teraz Fuji

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: gorillapod- gadget czy statyw w podróży

Cytat Zamieszczone przez Olka i Jacek Zobacz posta
    miałem Joby Gorillapod Focus z głowicą Ballhead-nie-pamiętam-numeru i powtórzę: pod C50D z Sigmą 120-400 "siadał" z każdego ustawienia, pod tą samą puszką z Sigmą 18-250 trzeba było poszukać ustawienia nóg takiego, żeby się nie rozłaził.
    Z takimi wielkimi obiektywami to niejeden trójnóg ledwie sobie radzi, a takie maleństwo to już zupełnie nie do tego stworzone. Przecież to konstrukcja przewidziana do nietypowych umocowań i sytuacji awaryjnych. Sam bym go kupił za jakieś rozsądne pieniądze, ale jak na złość nie widać
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Uprawnienia umieszczania postów