Warszawa - profesjonalny aparat fotograficzny - spełnianie marzeń dzieci
To chyba to,Warszawa, Marzena.
Znalazłem po 2 minutach
Warszawa - profesjonalny aparat fotograficzny - spełnianie marzeń dzieci
To chyba to,Warszawa, Marzena.
Znalazłem po 2 minutach
Ostatnio edytowane przez vojtekk ; 02-04-2013 o 16:44
Jakieś dwa EOS-y i m43
Witam.
Mam na imię Marzena, mam siedemnaście lat. Jestem marzycielką fundacji Mam Marzenie. Choruje od urodzenia. Moim lekarstwem na leczenie, chorobę jest fotografia. Uwielbiam robić zdjęcia. Lubię kiedy ludzie chcą być obiektem aparatu. Fotografia mnie wycisza oraz daje mi satysfakcje z tego, że robię coś dobrego dla siebie i innych. Niestety nie mam własnego sprzętu. Przez dobrą życzliwość przyjaciół pożyczają mi aparat w miarę możliwości. Chciałabym mieć własny sprzęt by móc być niezależną osobą od innych. Wiadomo własny sprzęt to i własne upodobanie kiedy będę chciała robić zdjęcia, i gdzie. Mam nadzieję, że wśród czytających osób znajdzie się sponsor,który spełni moje marzenie na przyszłość.
Moje prace mogę Państwu przesłać, po podaniu swojego e-maila
Pozdrawiam Marzena![]()
Ostatnio edytowane przez Marzenciaaa ; 02-04-2013 o 20:36
W grę wchodzi tylko nowy profesjonalny sprzęt ? Nic z niższej klasy sprzętu?
Ostatnio edytowane przez szambonur ; 02-04-2013 o 21:16
Wybaczcie mi Drodzy za brak odzewu w czasie świąt.
Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszego zaangażowania i pozytywnego odzewuPrzekroczyło moje najśmielsze oczekiwania. Bardzo Wam wszystkim dziękuję.
Szczegółowe informacje dotyczące konta fundacji zamieszczam poniżej. Fundacja korzysta tylko z jednego konta, dlatego proszę Was bardzo o to, żebyście nie zapomnieli o dopisku
Informacje o koncie:
26 1050 1445 1000 0022 7647 0461.
Fundacja Mam Marzenie
ul. Św. Krzyża 7
Dopisek: Warszawa Marzena aparat
31-028 Kraków
Tak jak Vojtekk napisał, postęp w realizacji marzenia można śledzić na stronie: Warszawa - profesjonalny aparat fotograficzny - spełnianie marzeń dzieci . Zapraszam wszystkich Was
Pozdrawiam
Martyna Domańska
wolontariusz o/ Warszawa
Fundacja Mam Marzenie
Fundacja Mam Marzenie - spełnianie marzeń dzieci
PS. Od piątku będę w stanie na bieżąco monitorować forum. Mam nadzieję na kolejne miłe niespodzianki![]()
No i jest konkret, teraz powinno już pójść łatwiej... powodzenia![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Marzena pisze o własnym, a nie o profesjonalnym sprzęcie (6d, 24-105L).
Jej marzenia można by było spełnić szybciej...
po Twoich postach trudno rozpoznać czy mówisz serio czy rzucasz ironią, także nie wiem co o tym myśleć.
Jeśli dobrze rozumiem to mam na myśli to samo - że łatwiej uzbierać na powiedzmy fajny zestawik jakim jest np 650d + 18-135stm niż na 6d + 24-105 :>
Myślę, że za same datki z naszego forum by już starczyło na taki tańszy zestaw :>
Ile mogę tyle przeleję, pozdrawiam i powodzenia![]()
Ostatnio edytowane przez salas ; 02-04-2013 o 22:41
Proszę Was - więcej wiary, wystarczy jak każdy da ile może, ale da..., a nie będzie próbował przekonywać o swoich racjach co lepsze dla Marzenki... to wystarczy jeszcze na dobrą jasna stałkę...