Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Marzenie Marzenki :)

Mieszany widok

martynadomanska
    Guest

Domyślnie Marzenie Marzenki :)

Szanowni Państwo!
    Nazywam się Martyna Domańska, jestem wolontariuszką Fundacji Mam Marzenie, zajmującej się spełnianiem marzeń dzieci, które cierpią na choroby zagrażające ich życiu. Jedną z moich podopiecznych jest Marzenka, która marzy o aparacie fotograficznym. Fotografia jest największą pasją dziewczynki. Należy ona do szkolnego kółka fotograficznego, jest chwalona przez nauczycieli. Jej znajomi często proszą ją o uwiecznianie na zdjęciach uroczystości. Marzenka nie ma jednak profesjonalnego sprzętu fotograficznego - aparatu Canon EOS 6D 24-105 IS. Dzięki niemu dziewczyna mogłaby rozwijać swoje umiejętności. Pasja pozwala zapomnieć jej o swojej chorobie, ograniczeniach, pozwala patrzeć jej w przyszłość z nadzieją. Bardzo proszę o pomoc w realizacji marzenia Marzeny!

Z poważaniem

Martyna Domańska
    wolontariusz o/ Warszawa
    Fundacja Mam Marzenie
    Fundacja Mam Marzenie - spełnianie marzeń dzieci

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Marzenie Marzenki :)

Wszelkie światłe uwagi nie na temat będą w tym wątku usuwane. Jeśli ktoś chce udzielać rad co komu i po co potrzebne prosimy to robić gdzie indziej .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Nie to abym krytykował ale usunięty wpis nie był pozbawiony do końca dobrych intencji. Użytkownik wykazał się brakiem wiedzy czym jest fundacja i dlaczego spełnia takie a nie inne marzenia. Nie wszyscy są w temacie jak widać i parę słów wyjaśnienia pewnie by nie zaszkodziło a może i pomogło spełnić marzenie.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Uzależniony Awatar szambonur
    Miasto
    za siedmioma górami...

Może jest otwarte konto bankowe dedykowane specjalnie dla tego marzenia. Ja też miałem kiedyś marzenia, cześć się spełniło, część nie..., ale ja z marzeniami nie muszę się spieszyć... na całość mnie nie stać ale się dorzucę...

Coś już napisał Awatar adampa

lubię pomagać w spełnianiu marzeń i jestem chętny do wpłaty jakiejś kwoty na aparat. może forumowicze w przypływie dobrej woli zakupiliby w całości ten zestaw.

Początki nałogu Awatar Adlatus
    Miasto
    Puszczykowo

Cena zestawu jest spora więc może zaprosić do zbiórki inne fora foto (były już tu takie akcje). I najważniejsze - zaufana osoba z numerem konta.

Pełne uzależnienie

To ja bym chciał przeprosić. I chętnie poczytam o jakichś szczegółach.

Coś już napisał
    Miasto
    Opole

Szkoda, że tak późno Pani napisała, zawsze można przelać 1% podatku na konkretny cel.
    |6D|60D|S 14 2.8|S A35 1.4|C70-200 L4|C50 1.8|C85 1.8|430EX|
    andrzeswierc.pl

Bywalec Awatar Saapcio
    Miasto
    Otwock

Się dorzucę.
    ....C50E....C40D

Uzależniony Awatar szambonur
    Miasto
    za siedmioma górami...

Mam tylko nadziej że Pani Martyna przynajmniej raz na tydzień zaglądnie w to miejsce i spróbuje jakoś rozkręcić temat, bo nawet szczerych chęci nie potrafię odszukać na wskazanej stronie informacji o marzeniu Marzenki...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów