Pokaż wyniki od 1 do 10 z 153

Wątek: [Galaktycznymuczaczo] Pstryk...portrety

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar Norberto
    Miasto
    Parczew

Domyślnie Odp: [Galaktycznymuczaczo] Pstryk...portrety

Przejrzałem całą galerię od początku do końca i przyznam że jak zobaczyłem pierwszą fotkę to pomyślałem że oczy wydłubię sobie jak będą wszystkie takie :P Ale zobaczyłem drugą i od razu przyjemnie się zrobiło bardzo fajne, dobre kolory, może trochę krzywo ale to zdjęcie bije takim pozytywnym, egzotycznym klimatem
    Dalej nadal ciekawie. Sesja z czarnoskórą modelką przeplata dobre i niekoniecznie dobre zdjęcia.
    5 i 6 podobają się, natomiast 7 odrzuca kadrowaniem, podobnie jak i nr 11 i 19. Za to w 12 świetny bokeh. Jak ja bym chciał też taki mieć.
    Zdjęcia dzieci przyjemne, a te z Polski? jaki kraj takie fotki no może przesadzam ale z plaży to wakacyjny pstryczek w dodatku jest płasko i zółto.
    27. super! podoba mi się. poza i ubiór modelki a także obróbka.
    28. kosmos najlepsze zdjęcie z całej galerii. Zdjęcie jako całość jest jak dla mnie idealne, niczego mi nie brakuje, świetna obróbka B&W i ta "mgiełka" (pracuje nad tym ale jakoś mi za bardzo nie wychodzi jak narazie )
    Kolejne czyli 29. równiez bardzo dobre, takie modowe.

Galeria bardzo ciekawa, przeplatają się zdjęcia dobre i złe ale przewaga tych pierwszych jest większa Także osobiście czekam na więcej zdjęć bo przyjemnie się ogląda Twoje prace
    Starałem się żeby było jako-tako w miarę konstruktywnie ale niestety słaby ze mnie mówca :P
    Ostatnio edytowane przez Norberto ; 19-11-2013 o 16:55

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów