robta co chceta - jak dla mnie to nawet lepiej, ze poki co dalej foto slubni cisna na niepelnoklatkowych matrycach
ja napisalem co mysle i teraz mam czyste sumienie ;]
robta co chceta - jak dla mnie to nawet lepiej, ze poki co dalej foto slubni cisna na niepelnoklatkowych matrycach
ja napisalem co mysle i teraz mam czyste sumienie ;]
Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/
Nie mogę znaleść a może nie było chociaż wątpie
Mam dylemat
na tygodniach będę przeskakiwał na 6D.
i zastanawiam się czy razem z skokiem nie zrobić zamianki canona 70-200/2.8 bez IS na 70-200/2.8 OS(stablizacja)
przy moim 50d brakowało mi często tej stabilizacji. Tylko jak teraz patrząc po samplach to 6d ma nawet dobry obrazek przy iso 6400 to czy ta stabilizacja jeszcze mi się przyda. Jak by nie patrzeć to 2EV jestem do przodu.
Jak wy to widzicie??
Macie jakieś doświadczenie w tej kwestii??
50D+c17-55/2.8+c70-200/2.8+c50/1.8+c28/1.8+c430+2xyn460II+yn560III
Bez krytyki proszę, zdecydowałam... 60d , muszę jeszcze kupić komputer i takie tam gadżety jak osłonki, blendy, grip, aku, karty. Jetem samotną matką i nie mam środków własnych, jeśli tylko na takie zapracuję to moim marzeniem jak każdego tu z nas jest piękne ff.
Znalazłam w internecie ofertę 60d mogę wam tu wstawić link żebyście mogli spojrzeć?
--- Kolejny post ---
Jeszcze pytanie odnośnie Obiektywu Samyang, jaki wybrać?
8 mm T3.8 Fish-eye CS Canon
8 mm f/3.5 Aspherical IF MC Fish-eye CS II/Canon
cena jest identyczna 1119
8 mm T3.8 Fish-eye CS Canon - do filmowania, przesłona nie działa na "pstryk", a płynnie
8 mm f/3.5 Aspherical IF MC Fish-eye CS II/Canon - nowa wersja rybiego oka, jedyna różnica to zdejmowalna osłona przeciwsłoneczna - przydatne gdy podpinasz pod FF Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://www.foto-tip.pl/aukcje/samyang/Samyang_CS_FF_pl.jpg
Ostatnio edytowane przez kosdkp ; 04-04-2013 o 20:32
Potrzebny Ci ten 18-55?
Pewnie że nie, ale najtańsze body znalazłam za 2900, a tu mam i kit i kartę i torbę
Niezła promocja nie ma co.
Jakbyś pokombinowała już po zakupie podanej oferty to mogłabyś ewentualnie sprzedać dwa KITy i może minimalnie dołożyć do Tamrona 17-50 2.8
Ostatnio edytowane przez michael_key ; 04-04-2013 o 20:56