Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1239

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. IV

Mieszany widok

Uzależniony

Domyślnie Odp: Sprzęt do ślubów cz. IV

Apsc jak backup jest super pomysłem bo można kupić za dobre pieniądze ale tylko pod tym warunkiem, że nie będziesz pracował na dwa body. Jeśli na dwa to tylko FF i jeszcze najlepiej ten sam model.

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Cytat Zamieszczone przez horak Zobacz posta
    Apsc jak backup jest super pomysłem bo można kupić za dobre pieniądze ale tylko pod tym warunkiem, że nie będziesz pracował na dwa body. Jeśli na dwa to tylko FF i jeszcze najlepiej ten sam model.
    A czemu się nie da? Uzasadnij proszę
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Uzależniony

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    A czemu się nie da? Uzasadnij proszę
    Dlaczego praca na dwa takie same body jest lepsza niż na różne ? Przede wszystkim znacznie lepszy komfort samego fotografowania, guzikologia co za tym idzie lepsza intuicyjność pracy palcami, te same karty, te same akumulatory i co szczególnie ważne ta sama jakość zdjęć co znowu przekłada się na znacznie lepszy komfort ich obróbki.

Miasto
    Chełmno

Dlaczego praca na dwa takie same body jest lepsza niż na różne ? Przede wszystkim znacznie lepszy komfort samego fotografowania, guzikologia co za tym idzie lepsza intuicyjność pracy palcami, te same karty, te same akumulatory i co szczególnie ważne ta sama jakość zdjęć co znowu przekłada się na znacznie lepszy komfort ich obróbki.
    Ale nadal nie napisałeś dlaczego nie można robić na dwa różne formaty. Robiłem nie raz w swojej karierze na ff vs apsc i zrobiłem zlecenie. To o czym piszesz jest oczywiste ale nie pisz, że apsc nie można pracować równolegle z ff, bo to nie prawda

Uzależniony

Ale nadal nie napisałeś dlaczego nie można robić na dwa różne formaty. Robiłem nie raz w swojej karierze na ff vs apsc i zrobiłem zlecenie. To o czym piszesz jest oczywiste ale nie pisz, że apsc nie można pracować równolegle z ff, bo to nie prawda
    Kolego, gdzie ja napisałem, że się nie da?? Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem że to zły pomysł i zdania nie zmienię. Rób sobie zdjęcia czym chcesz, nic mi do tego. Autor pyta więc podpowiada. Może on lepiej zrozumiał moją podpowiedź.

Miasto
    Chełmno

Kolego, gdzie ja napisałem, że się nie da?? Czytaj ze zrozumieniem. Napisałem że to zły pomysł i zdania nie zmienię. Rób sobie zdjęcia czym chcesz, nic mi do tego. Autor pyta więc podpowiada. Może on lepiej zrozumiał moją podpowiedź.
    No właśnie zły pomysł... Jakby znaczenie miało czym fotografujemy a nie jak ;-)

Uzależniony

No właśnie zły pomysł... Jakby znaczenie miało czym fotografujemy a nie jak ;-)
    Crazy,to że nie jesteś onanistą sprzętowym to każdy już wie. Może pamięć mnie myli ale kojarzę, że jakiś czas temu nabyłeś jako główne body 5d3 - chyba czemuś ta zmiana służy prawda. Mnie polepszeniu jakości samej pracy jak i jakości zdjęć. Tobie czemu służy to sam już nie wiem skoro nie dbasz o to czym a jak. Tylko to jak bez tego lepszego czegoś może już tak nie wyglądać.

Uprawnienia umieszczania postów