Apsc jak backup jest super pomysłem bo można kupić za dobre pieniądze ale tylko pod tym warunkiem, że nie będziesz pracował na dwa body. Jeśli na dwa to tylko FF i jeszcze najlepiej ten sam model.
Apsc jak backup jest super pomysłem bo można kupić za dobre pieniądze ale tylko pod tym warunkiem, że nie będziesz pracował na dwa body. Jeśli na dwa to tylko FF i jeszcze najlepiej ten sam model.
Dlaczego praca na dwa takie same body jest lepsza niż na różne ? Przede wszystkim znacznie lepszy komfort samego fotografowania, guzikologia co za tym idzie lepsza intuicyjność pracy palcami, te same karty, te same akumulatory i co szczególnie ważne ta sama jakość zdjęć co znowu przekłada się na znacznie lepszy komfort ich obróbki.
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Crazy,to że nie jesteś onanistą sprzętowym to każdy już wie. Może pamięć mnie myli ale kojarzę, że jakiś czas temu nabyłeś jako główne body 5d3 - chyba czemuś ta zmiana służy prawda. Mnie polepszeniu jakości samej pracy jak i jakości zdjęć. Tobie czemu służy to sam już nie wiem skoro nie dbasz o to czym a jak. Tylko to jak bez tego lepszego czegoś może już tak nie wyglądać.