Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
czytasz czasami ze zrozumieniem gdzie napisałem ze fotografia slubna to top topów i F1 całej fotografii, napisze prosciej (specjalnie dla Ciebie) uwazam tylko,że porywanie sie na robienie slubów bez pewnego poziomu sprzetowego, jest ja start maluchem w F1,
"poniał aluzju"???
swoja droga to zatanawiające jest, jak mozna mieć doswiadczenie w fotografi a nie miec doswiadczenia w sprzęcie, jestes mistrzem jednego szkła?
i uwierz starszemu "koledze" doswiadczenie w foceniu widoczków ma się nijak do fotografowania slubów
Juz nie rob ze mnie takiego glupka, porownanie jest nietrafne, 70D to nie jest jak maluch w F1, zwyczajnie przesadziles, w takim razie 1200D to jak piechota przez tor? to 5D mark 3 jest 100konna benzyna, bo wkoncu nie 1D.
Mam doswiadczenie w produkcji telewizyjnej, inaczej mowiac jestem operatorem obrazu i mam doswiadczenie w kamerach video, 70D kupilem do filmowania jako dodatek do mojej kamery, lecz czesto mam sporo wolnych dni w miesiacu i pomyslalem ze sprobuje z fotografia slubna dlatego ze, pare lat temu focilem sporo klisza. Oczywiscie najpierw bede jako backupowy fotograf uswiadamiajac sobie czy jest to dla mnie. Pozdrawiam i prosze o troche wiecej wyrozumialosci, Ty tez kiedys zaczynales.