Posiadam pas Lowepro Belt & Buckle (ten najtańszy za 25 PLN bez przegródek), dwa pokrowce Tamrac M.A.S. Pro 50 i Pro 100 (wycofane ze sprzedaży pod koniec 2012 roku) a na lampę pokrowiec zrobiłem sobie z futerału Canona (doszyłem ucho na pasek). W pokrowcach trzymam S14, 35L, 85 (mieszczą się wszystkie z osłonami przeciwsłonecznymi) tylną soczewką na wierzch (bez dekielka - wiem, że soczewki mogą się porysować ale tak mi jest najłatwiej zmieniać obiektywy). Pasek kupiłem, żeby nie przypinać futerałów do paska od spodni, przez co mogę szybko się "rozbroić". Dla niektórych może to być wadą, że futerały mogą się ślizgać po pasku zmieniając swoje położenie, ale przy mocnym dociśnięciu do paska do ciała (ale bez przesady) trzymają się jak powinny. Pozwala to też w każdej chwili przesunąć futerały np na plecy gdy zamierzasz się przecisnąć przez ciasne przejścia (np. w małym kościele pomiędzy ławkami) albo gdy kucasz. Mam ten zestaw już 3 lata i sprawdza się idealnie (przy jednym body, na dwa raczej wolałbym mieć 35 i 85 na każdym i tylko w razie potrzeby zmieniać na 14)