Strona 96 z 124 PierwszyPierwszy ... 46869495969798106 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 951 do 960 z 1239

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. IV

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie Odp: Sprzęt do ślubów cz. IV

@tlustyx zastanów się, czy to drugie body ma być używane czasami (np. tylko w kościele, do kilku strzałów z dłuższą ogniskową - wtedy 70d spoko starczy), czy ma to być pełna praca na 2 body (np. na szelkach - lepiej mieć wtedy drugie 6d).
    Ja pomimo tego, że mam backup w postaci drugiego FF dużo bardziej wolę pracę na 1 body.
    Miłego dnia
    moja www

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Nowy Sącz

Cytat Zamieszczone przez jinks Zobacz posta
    @tlustyx zastanów się, czy to drugie body ma być używane czasami (np. tylko w kościele, do kilku strzałów z dłuższą ogniskową - wtedy 70d spoko starczy), czy ma to być pełna praca na 2 body (np. na szelkach - lepiej mieć wtedy drugie 6d).
    Ja pomimo tego, że mam backup w postaci drugiego FF dużo bardziej wolę pracę na 1 body.
    Praca na 2 body głównie kościół ff-35mm crop 50 lub 85 mm, wyście z kościoła ff -35 lub 24-105, crop - fish, wesele na cropie fish na ff różnie. Na sali błyskam rozstawionymi lampami, wiec światło to już nie taki wielki problem, ale w sumie to już odpuściłem Jak dobrze pójdzie to nazbieram i kupie 6D
    6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
    Moje fotki Moje fotki II

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Cytat Zamieszczone przez tlustyx Zobacz posta
    Praca na 2 body głównie kościół ff-35mm crop 50 lub 85 mm, wyście z kościoła ff -35 lub 24-105, crop - fish, wesele na cropie fish na ff różnie. Na sali błyskam rozstawionymi lampami, wiec światło to już nie taki wielki problem, ale w sumie to już odpuściłem Jak dobrze pójdzie to nazbieram i kupie 6D
    Jak można rybą robić zdjęcia ludzi? Tym bardziej na weselu czy ślubie...
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Początki nałogu
    Miasto
    WN

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    Jak można rybą robić zdjęcia ludzi?
    A Twoje profilowe nie ryba?

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Jak można rybą robić zdjęcia ludzi? Tym bardziej na weselu czy ślubie...
    jak można? no najlepiej dobrze
    używana z umiarem i w odpowiednim czasie/sytuacji , urozmaica repo (czesto widze usmiechy PM oddając zdjęcia własnie przy fotach z ryby)
    Ostatnio edytowane przez tombas ; 06-01-2016 o 11:42
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Miasto
    Chełmno

Cytat Zamieszczone przez tombas Zobacz posta
    jak można? no najlepiej dobrze
    Ja poważnie pisałem, dla mnie używanie ryby na weselu czy ślubie to lekkie nieporozumienie, słabo te zdjęcia wyglądają a widziałem takich sporo, za każdym razem kaszana. Rozumiem jedna dwie klatki z kościoła ale całe wesele?

Pełne uzależnienie Awatar tombas
    Miasto
    Nowy Sącz

Ja poważnie pisałem, dla mnie używanie ryby na weselu czy ślubie to lekkie nieporozumienie, słabo te zdjęcia wyglądają a widziałem takich sporo, za każdym razem kaszana. Rozumiem jedna dwie klatki z kościoła ale całe wesele?
    dokładnie o tym mówie, 2 z kościoła (w tym jedno z chóru) i kilka z tanców (czasem wchodze w koło tańczących i wtedy własnie ryba jest w użyciu) raczej nie foce przysięgi
    no może jeszcze w samochodzie/limuzynie
    u mnie na prowincji jak nie oddasz kilku fot z ryby to nie jestes profi
    Ostatnio edytowane przez tombas ; 06-01-2016 o 11:51
    Do zdjęć mam wszystko, prócz talentu...
    (R6, RP, RF 15-35 f/2.8L, RF 28-70 f/2L, RF 100 f/2.8L, RF 70-200 f/2.8L, EL-1, 470EX-AI)

Miasto
    Chełmno

Nie zauważyłem emotikony stąd zmylka ;-) pamiętam jaka parę lat temu moda była na rybę, wszyscy nią robili wszystko co było można, ja ostatni raz użyłem chyba 2 lata temu i wcale nie na ślubie

to ja pozwole sie wbic w temat, posiadam canona 70d narazioe nagrywalem ze znajomym jako 2 operator, teraz ruszam ze swoja dzialanoscia czas sie odlaczyc a kolega ma zapierdziel. W swoim zestawie mam drona gopro glidecama slidery itp aczkolwiek chcialem dokupic druga 70d ale nie wiem jakie lustra do niej na wesle/slub kosciol i zabawe ? cos polecanie konkretnego na czym sie skupic ? jakie szkla najlepiej do tego ?

Coś już napisał

Cytat Zamieszczone przez iaqb Zobacz posta
    to ja pozwole sie wbic w temat, posiadam canona 70d narazioe nagrywalem ze znajomym jako 2 operator, teraz ruszam ze swoja dzialanoscia czas sie odlaczyc a kolega ma zapierdziel. W swoim zestawie mam drona gopro glidecama slidery itp aczkolwiek chcialem dokupic druga 70d ale nie wiem jakie lustra do niej na wesle/slub kosciol i zabawe ? cos polecanie konkretnego na czym sie skupic ? jakie szkla najlepiej do tego ?
    http://www.canon-board.info/fotograf...w-cz-iv-89779/ Najlepiej zapoznać się z wątkiem. Chcesz konkretnych rad a zadajesz bardzo niekonkretne pytania "jakie szkla najlepiej do tego". Kup 5d mkIII x 2 + 16-35 f/2.8 II L, 35 f/1.4 II L, 85 f/1.2 L i 70-200 f/2.8 IS L będzie ok.

Strona 96 z 124 PierwszyPierwszy ... 46869495969798106 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów