Czas rozpocząć IV część kultowego wątku
Poniżej linki do poprzednich części:
Czas rozpocząć IV część kultowego wątku
Poniżej linki do poprzednich części:
Dziękuję za opinie i porady
To prawda, że lepiej ff, trzeba jednak pamiętać o jednym:iż aktualnie jestem posiadaczką 450 więc przeskoczenie na 5d może być nieopłacalne z tego powodu, że nie dam rady wykorzystać w pełni funkcji aparatu...no chyba, że się mylę?Nie ukrywam, że chcę mieć jak najlepszy sprzęt(w przyszłości), ale na pewno nie dla "szpanu"- teraz miałabym piękną, dużą puszkę, ale może nie dałabym rady z obsługą.
To może taka forma pocieszenia bo w wniosku już wyszczególniłam 60d i 17-55 2.8., po raz kolejny uważam, że przejście z 450 będzie mi na razie wystarczało. Postaram się cenę zdjęć dostosować do jakości. Po za tym gdzie na wesele bym nie poszła to fotografa z 5d, 7d nie widziałam, 60,40,a a nawet 350 -to owszem
moja córka robiła jeszcze w zeszłym roku 350D i z dobrą szklarnią i jak nie ma ekstremalnych warunków daje radę, a czasem jestem w szoku i na kilku zleceniach byliśmy razem i obrabiałem jej część materiału i uważam że jako backup spokojnie może być
robta co chceta - jak dla mnie to nawet lepiej, ze poki co dalej foto slubni cisna na niepelnoklatkowych matrycach
ja napisalem co mysle i teraz mam czyste sumienie ;]
Moje zdjęcia: https://www.flickr.com/photos/193816559@N05/
uwazam ze sie mylisz, ff nie gryzie a tym bardziej nie ma kosmicznych funkcji ktorych bys nie byla w stanie ogarnac, najwazniejsze to AF, ISO i pomiar swiatla, reszta to troche zbedne dodatki bez ktorych mozna sie obejsc. Obrazek z FF ma to do siebie ze dobrze sie go obrabia, jest szczegolowy, plastyka jest dobra ale pod warunkiem ze podepniesz dobre obiektywy.
wogole co to za dziwne rozumowanie, ze "nie ogarne funkcji lustrzanki z FF"
roznica jest w zasadzie tylko w jakosci obrazu (miazdzaca przewaga FF w zastosowaniach slubnych)
kombinujesz MikaMikey jak kon pod gore - kiedy Ci tu doradzamy jak warto zainwestowac te pieniadze
--- Kolejny post ---
mozna gdzies zobaczyc te zdjecia z 350D i dobrymi szklami autorstwa Twojej corki?
Moje zdjęcia: https://www.flickr.com/photos/193816559@N05/
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner