Biedna modelka dostanie katalog tydzień wcześniej żeby wykuła na pamięćZamieszczone przez adamek
![]()
Biedna modelka dostanie katalog tydzień wcześniej żeby wykuła na pamięćZamieszczone przez adamek
![]()
Czeczot chodzi mi o sesje. Zdaje sobie sprawe, ze sesja trwa od 2 do 5 godzin. 80% zalezy od modelki.
Dokladnie zdaje sobie tez sprawe z tego, ze nie wszystkie zdjecia beda dobre. Licze na 5 %. Nie wiadomo ktora poza pasuej do modelki. Nie bedzie pasowac, to nie. Na pewno powinienem cos dobrac.
Ogladalem Twoja stronke! RespektNaprawde fajne foty. Widac, ze sie na tym znasz. Ja jestem amatorem i zanim zakumam o co w tym chodzi, minie troche czasu. Dlatego potrzebuje jakiegos punktu zaczepienia.
adamek przestan cwaniakowac i rzuc okiem na stronke Czeczot.Zamieszczone przez adamek
Co do Twojej stronki adamek, to wydaje mi sie, ze przydalby Ci sie jakis FAJNY WYDRUKOWANY KATALOG POZ dla Towich modelek![]()
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie
Rozumiem o co ci chodzi ale nigdy nie powtórzysz pozy idealnie. Dlatego lepiej zamiast ściągać olbrzymi katalog póz w którym kilkadziesiąt procent do niczego się nie nadaje popatrz na profesjonalne zdjęcia. Ściągnij kilkanaście najlepszych wg ciebie i spróbuj zrobić podobne. Ale nie na zasadzie poza, zdjęcie, kolejna poza itd. Wybierz jakąś pozę i zrób zdjęcie i zobacz co na nim wygląda źle, popraw ujęcie aż osiągniesz satysfakcjonujący efekt. W ten sposób szybciej zrozumiesz ja ustawiać modelkę, przez korygowani twoich (bo ty ja będziesz ustawiał) błędów na bieżąco. Zrobienie kilkuset zdjęć poza po pozie nic nie da, bo potem będzie ci ciężko sprawdzić by było jak bym to zrobił trochę inaczej. Czasami zmiana kąta ustawienia wobec modelki, mniejsze lub większe „wygięcie” modelki, lekka zmiana ułożenia rąk, jakieś drobne szczególny czy nawet inna ogniskowa powoduje ze coś wygląda dobrze lub fatalnie. Ćwicz na kilku pozach żeby zrozumieć co powoduje różne wymienione wyżej rzeczy.Zamieszczone przez Drozdi
Katalogi póz do bardzo dobra sprawa dla zaczynajacych. Polecam bardzo. Oczywiscie lepsze sa po prostu zdjecia profesjonalistow, ale powtarzam profesjonalistow
Nei zrażałbym sie gadaniem co po niektórych i spokojnie przestudiowal pare takich katalogow chociazby w poszukiwaniu kiuerunku, w kórym ma isc sesja. Bardzije , mniej powazne, wysokie, niskie itp...
Bardzo fajny link do pBase.
Czeczot chyba zle mnie zrozumialesOczywisice, ze nie bede robil zdjec wszystkich poz, jakie sa na podanym przeze mnie linku. Wybiore tylko kilka.
Co do ogolu, to dzieki za porade. Dokladnie takich informacji potrzebuje.![]()
Zapomnij o pozach z linku!!! Znajdź kilkanaście zdjęć chociażby z profesjonalnego katalogu z bielizną ze strony wymienionej wcześniej. Albo jakiekolwiek inne profesjonalne zdjęcia. Te pozy z twojego linku w większości się są za szczęśliwe a za niektóre z nich to można od modelki zarobić w twarzZamieszczone przez Drozdi
Tam na jakimś zdjęciu ta zgrabna pani wyglądała jak by miało kilkanaście kilo nadwagi w pupie
![]()
OkiJuz znalazlem. Jest kilka fajnych poz.
Moglbys mi moze polecic jeszcze jakies stronki? Jak wpisuje haslo "modelki w bieliznie" w google, to tylko XXX.
Poszukam jeszcze sklepow z bielizna. Zaczne chyba od sexshopow![]()
![]()
Nie znam żadnych stron, nie korzystam z cudzych fotografiiZamieszczone przez Drozdi
![]()
Poszukaj właśnie po sklepach z bielizną, przecież sam widzisz czy zdjęcie jest dobre czy nie. Sexshopy to raczej będą tendencyjne zdjęcia bardziej „erotyczne” czasami do przesadya znalezienie modelki która ci tak „zagra” na zdjęciu będzie ciężkie, poszukaj normalnych zdjęć w bieliźnie na początek
Łe? A na ktorym?Zamieszczone przez czeczot
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy