Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: Jaki obiektyw do 60D

Mieszany widok

Miasto
    szczecin

Domyślnie Odp: Jaki obiektyw do 60D

dzieki ze wogole piszesz zemna ja naprawde kupilem 2 tygodnie temu canon d60 z obiektywem 18-135 i czytam i czytam jak i co ustawiac i musze sie przyznac sprawia mi to trudnosc niewiem moze i niepotrzebny mi inny obiektyw ale tak pomyslalem ze miec obiektyw ktorym mozna z daleka robic zdjecia np ptakow ktorych sie nie sploszy to bylo by cos i takie wogole cos

Cytat Zamieszczone przez mitocanon Zobacz posta
    ja naprawde kupilem 2 tygodnie temu canon d60 z obiektywem 18-135
    Hej. Też na Twoim miejscu na arzie kasę schowałbym do skarpety i trochę się pobawił tym co masz. Musisz poznać nowy sprzęt, funkcje (na pewno nie wszystkie), zasady działania i po prostu go poczuć. Tak jak to było w przyklejonym watku na poczatku działu - musisz najpierw porobić trochę zdjęć by zobaczyć, co masz a czego Ci brakuje i za jakiś czas Twoje pytania będą konkretniejsze. Powodzenia!

Coś już napisał Awatar meg83
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez mitocanon Zobacz posta
    dzieki ze wogole piszesz zemna ja naprawde kupilem 2 tygodnie temu canon d60 z obiektywem 18-135 i czytam i czytam jak i co ustawiac i musze sie przyznac sprawia mi to trudnosc niewiem moze i niepotrzebny mi inny obiektyw ale tak pomyslalem ze miec obiektyw ktorym mozna z daleka robic zdjecia np ptakow ktorych sie nie sploszy to bylo by cos i takie wogole cos
    poczytaj o fotografowaniu ptaków na ptasiarskich lub przyrodniczych stronach/forach /zasiadkach, czatowniach etc/ - na razie wstrzymaj się z kupnem szkła i wyciśnij maxa ze sprzętu który masz

Uprawnienia umieszczania postów