Strona 28 z 37 PierwszyPierwszy ... 182627282930 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 271 do 280 z 369

Wątek: Matowka 350D, moment w zyciu ojca i tworcy...

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Ja mam 20D i matowke od Andeego z liniami podzialu ORAZ punktami ostrosci 8) .
    AFAIK 20D ma punkty na dodatkowej szybce a nie na matówce.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Uzależniony

Domyślnie

To prawda piast9, Vitez chcial chyba tylko stwierdzic ze poprostu one dzialaja z moja matowka poprawnie...
    Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andee
    To prawda piast9, Vitez chcial chyba tylko stwierdzic ze poprostu one dzialaja z moja matowka poprawnie...
    Ano... niedokladnie sie wyrazilem.. Zamiast "ORAZ" - powinienem sie rozpisac ze po prostu punkty AF w 20D dzialaja bez problemu i koniecznosci stosowania jakichs specjalnych, poprawionych matowek.

Uzależniony

Domyślnie

Mam male info...

Jezeli ktos ma ochote na matowke przed wakacjami to zapraszam. Na poczatku lipca wyjezdzam i nie bede zamawial kolejnej partii komponentow bo niestety nie stac mnie na ich magazynowanie a raczej utopienie gotowki w towarze. Zamowienia bede przyjmowac jeszcze przez maksymalnie 2 tygodnie wiec bardzo prosze jezeli ktos jest zdecydowany o stosowna informacje.

Od polowy lipca, najprawdopodobniej do poczatku wrzesnia lub jeszcze troche dluzej zamowienia i ich realizacja beda wstrzymane.

Pozdrawiam i zapraszam

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Mam pytanie dotyczące wesji deluxe. Obecnie posiadam standardową. Oprócz pewnej uciążliwości związanej z ciemnieniem jest jeszcze pewna sprawa - podgląd GO.

Standardowa matówka od Andee'go ma w środku klin, potem pierścień mikropryzmatów, potem jeszcze jeden matowy pierścień i na reszcie powierzchni jeszcze inną fakturę.

Przy rozostrzeniu kliny wiadomo, rozjeżdżają się, na mikropryzmatach widać kaszanę, na bokach matówki też dziwnie to wygląda. Ocena rozmycia czy GO jest możliwa praktycznie tylko na tym pierścieniu na zewnątrz mikropryzmatów.

Jak to jest w matówce deluxe?
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Uzależniony

Domyślnie

Witam

Jestem juz po wakacjach i zapraszam do skladania zamowien .

Moje zapasy materialow sa na wyczerpaniu a niestety kolejnych dostaw moze nie byc. Jezeli ktos jest zdecydowany na zakup to prosze o kontakt.

Pozdrawiam

P.S. Piast9 podglad GO na matowce deluxe jest duzo lepszy i wyrazniejszy bo nie posiada ona mikropryzmatow lecz mikroraster, dodatkowo jest jasniejsza...

Początki nałogu
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Andee przypomnij jakie rodzaje matówek i w jakich cenach są aktualnie dostępne.

Uzależniony

Domyślnie

Oto typy i ceny:

Standard (ostrzy do f5.6, klin, mikropryzmaty) - 170zl

Deluxe (ostrzy praktycznie w pelnym zakresie
    przyslon, klin, Fresnel, mikroraster) - 300zl

Deluxe z liniami (to co powyzej + zloty podzial na matowce) - 340zl

Ceny poszly troche do gory w zwiazku z brakiem dostepnosci materialow, niestety zapowiada sie na to ze to bedzie stala tendencja...

Pozdrawiam

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

A jest mozliwosc standard z liniami? Siostra do 350D by potrzebowala...

Uzależniony

Domyślnie

Tak, oczywiscie jest mozliwosc. Musiala by tylko troszke poczekac na realizacje zamowienia, z powodu koniecznosci przerobienia projektu bo standardu z liniami jeszcze nie robilem. Ale to zaden problem, kwestia 2 dni na przerobke projektu i potem standardowe odczekanie w kolejce 2-3 dni.

Strona 28 z 37 PierwszyPierwszy ... 182627282930 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów