Andee, a czy przewidujesz jakieś zapisy, na matówkę do 350D z pełnym "wypasem" ?? Bo jeśli tak to jestem w 1 piątce![]()
Andee, a czy przewidujesz jakieś zapisy, na matówkę do 350D z pełnym "wypasem" ?? Bo jeśli tak to jestem w 1 piątce![]()
coś o mnie http://web.mac.com/tmaku/
Nie, nie przewiduje zadnych zapisow...
Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl
Dostepna jest mala partia matowek jasnych, tych drozszych zrobionych wedlug nowego projektu w wersji dla 350D, pozostale wersje bez zmian. Zaczynam przyjmowanie zamowien, jezeli ktos jest zdecydowany to zapraszam.
Ja zaczekam na porównanie precyzji ostrzenia.
650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0
tak, dla ścisłości nowa matówka "... posiada tylko jasny klin oraz soczewke Fresnela" nie ma nadal punktów AF jedynie jest jaśniejsza, Andee ?
czy coś pominąłem ? może ktoś już kupił i podzieli się uwagami
bo testy chyba jeszcze nie gotowe,
Tak to sie zgadza, z tym ze w wersjii dla 20D dzialaja punkty AF...
Jezeli ktos sie wybiera na targi do Lodzi to w sobote (8.04.2006) z tego co wiem odbedzie sie prezentacja Olympusa E-330 wlasnie z ta moja matowka zamowiona przez Olympus Polska, mozna wiec bedzie zobaczyc ja w akcji, prezentacje bedzie prowadzil Pan Radoslaw Przybyl.
Prezentacja bedzie dotyczyla zastosowania nietypowych akcesoriow ze sprzetem Olympusa...
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez Andee ; 06-04-2006 o 20:17
Strzelam w ciemno. Jarosław to Grabek a Przybył to Radek ;-)Zamieszczone przez Andee
Fakt, poprawiam
![]()
Jezeli sa chetni na matowki to zapraszam, dostepne sa obie wersje to znaczy standard i deluxe (jasna).
Nie chce namawiac na zakup, ale jezeli ktos ma ochote ale sie waha to radzil bym sie spieszyc. Wersja standard juz nie bedzie dostepna, w tej chwili wyprzedaje ostatnia dostawe.
Wersja deluxe (jasna) bedzie dostepna w takiej cenie jedynie przez jakis czas. Czekam teraz na dostawe komponentow jeszcze w starej cenie, nastepna dostawa bedzie juz w nowej wyzszej cenie, jakiej nie mam pojecia...
W zwiazku z tym ze wyjezdzam za granice ale termin wyjazdu przesunal mi sie niespodziewanie o kilka dni, bede przyjmowal zamowienia jeszcze przez caly nastepny tydzien do piatku.
standard - 150zl
deluxe - 280zl
Zapraszam
ale ta jaśniejsza nadal nie wyświetla punktów AF ?
czy coś się może ruszyło po cichu ?
Może ktoś już zamówił ? i opisze jak się pracuje ?