Ja też. Ale pełny rozmiar, do 33v (-:Zamieszczone przez VANT
Jeszcze nie wiem czy dam radę wyjąć aktualną matówkę.
Ja też. Ale pełny rozmiar, do 33v (-:Zamieszczone przez VANT
Jeszcze nie wiem czy dam radę wyjąć aktualną matówkę.
No to czekamy na cennik. Do 350D z AF i liniami jest juz "moja", ha!![]()
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
Ja też chciałbym taką do 350D z AF i liniami.
Czekam z niecierpliwością na cennik
Zastanawiam się czy montaż jest skomplikowany tzn. czy sprawia jakieś trudności?
5D mark II, kilka szkieł i mocne światło
Andee, czy wersja standard do 350D za 150 zł to taka z AF i liniami ??Zamieszczone przez Andee
Jeśli tak to wpisuję się z listę zainteresowanych.
Respect, chylę nisko czoła...
Zerknij na 3 pierwsze posty tego topicu masz tam zdjecie matowki i odpowiedz na nurtujace Cie pytanie .Zamieszczone przez Moris
EOS 350D || EOS 5 || T90 || M42
Kaplasak, a może ja w ten sposób chcę wynogocjować u Andee-go wersję "full" która będzie "standardem" za 150 zł dla forumowiczów CBZamieszczone przez kaplasak
Metodą na : nie potrafiącego czytać przygłupa :neutral:
Ale mimo wszystko bardzo Ci dziękuję za wskazówkę.:rolleyes:
A, zresztą, na taką do 350 też bym się zapisał.
Ja proponowałbym zrobić listę chętnych, policzyć i wynegocjować cenę.
Proste i skuteczne, wiadomo jak ktoś 1 szt. kupuje to na rabat koleżeński liczy??? A przy 50 szt.? Sprzedawca nie będzie miał wątpliwości sprzedam temu .... za ... to zaraz i inni się będą napraszać. A tak Panowie, zamówienie grupowe które można już formalnie negocjować, bez obaw że sprzedawca będzie miał dylemat, czy nie sprzedaje za tanio bo mógł to komuś innemu za ... sprzedać I ZAROBIĆ, A o to chyba chodziło gdy zaczął robić matówkę.
Tak, jasne,Zamieszczone przez kocotgrz
ale mysle ze tu bardziej istotny jest czas,
bo to manufaktura, a przy 50/150 zleceniach - a dalej tylko dwoch rekach do pracy nad matowka ta 100 osoba dostanie ja za trzy miesiace ;-)
Moze lepiej odwrotnie - zrobic licytacje matowki na allegro - kto da wiecej ten dostanie pierwszy ;-)
Andee - procent dla mnie za pomysl ;-) ;-)
Pozdrawiam,
Parteq
Nie mam jeszcze aparatu, al wątek jest kusząco atrakcyjny :-) A właściwie jego przedmiot :-)
Zastanawiam się, ale pewnie też bym nabył ...
Michał vel Herbie
-= Dużo czytam, mało pisze =-
Mój CANON jeszcze daleeeeeeko...Ale będzie na pewno :grin: