Moze sie czepiam ale dlaczego kazdy wyraz jest z duzej litery?Zamieszczone przez tadek
Moze sie czepiam ale dlaczego kazdy wyraz jest z duzej litery?Zamieszczone przez tadek
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
tez nie wiem
pisalem wszystko duzymi
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona
A standard + AF bez linii?
Postprocessing: AfterShot Pro + pluginy
jeszcze nie ma bedzie za okolo miesiacZamieszczone przez dentharg
andee pisal wyzej ze narazie nie ma czasu na to bo tam trzeba cos przyklejac bardzo dokladnie
350 D z gripem, sigma 18-125, kit, 580 ex, 2x1GB ELITE PRO I 512 ZWYKLA OBIE KINGSTON + 256 od canona
Narazie dostepny jedynie standard, o wszystkich zmianach bede informowal.
Czarna puszka i gruszka... www.andee.nwz.pl
a mialo byc tak pieknie
czekam andee czekam juz z wersja standardowa na wer z punktami af i moze cos sie da zrobic z liniami
![]()
Wg mnie jest pieknie. Przeciez jeszcze kilka tygodni temu nie bylo szansy dostac takiej matowki za normalna cene, a teraz kiedy juz jest to tez jest zle....
EOS 350D || EOS 5 || T90 || M42
no nie nie jest zle
na sama taka standardowa wg andee'go pewnie bym sie nawet nie zdecydowal ale jak weszla opcja 2 z liniami i nawet opcja 3 z liniami i punktami af to bylo cos
ja od razu sie zdecydowalem na wer 3-andee powiedzial ze wysyla wer 2 a jak sie upora z wer 3 to za doplata wymieni wer 2 na 3
no i jak to w zyciu jak bys nie chcial jak bys sie nie staral to zawsze ktos cos wymysli zeby cie udupic , ale licze na szybkie rozwiazanie problemu i znowu bedzie super
Nie chce wnikac dlaczego kolega sie wycofal ze wspolpracy, to jego sprawa. Mnie pozostaje zajac sie swoim...
Dla wszystkich zainteresowanych: pod numerem gadu-gadu: 4488234 jestem dostepny od poniedzialku do piatku w godzinach 7.00 do 22.00, oczywiscie moga byc momenty kiedy mnie niebedzie ale zwykle jestem.
Potraktujmy ten numer gadu jako INFOLINIE, wszystkie osoby chcace zasiegnac informacji lub rozwiac swoje watpliwosci zapraszam do rozmowy, osoby ktore juz zakupily matowki moga zglaszac sie z problemami jezeli takie wystapia. Udzielam tez pomocy technicznej dotyczacej montazu moich matowek, wszelkie problemy mozemy omowic online.
Zapraszam
Mam problemy z kontem BPH oraz internetowym dostepem do niego. Wszystkie osoby ktore nie otrzymaly potwierdzenia wyslania matowki prosze o kontakt na email badz gg. Sadze ze jest ich niewiele. Przepraszam za utrudnienia... Chyba wszystko sie dzis uwzielo...