Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: 85 1.8 Reklamować czy nie?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: 85 1.8 Reklamować czy nie?

W nowym obiektywie nie powinno być paprochów, podobnie jak rys na nowym samochodzie - wymieniłbym na egzemplarz pozbawiony wad w każdym z tych przypadków.

Uzależniony Awatar szambonur
    Miasto
    za siedmioma górami...

Cytat Zamieszczone przez Sunders Zobacz posta
    W nowym obiektywie nie powinno być paprochów, podobnie jak rys na nowym samochodzie - wymieniłbym na egzemplarz pozbawiony wad w każdym z tych przypadków.
    To chyba nie kupowales nowego auta. Wcale to nie takie proste wymienic auto. Jak juz jedziesz po niego do salonu jest juz zarejestrowane...

Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez szambonur Zobacz posta
    To chyba nie kupowales nowego auta. Wcale to nie takie proste wymienic auto. Jak juz jedziesz po niego do salonu jest juz zarejestrowane...

Wysyłane z mojego GT-S5660 za pomocą Tapatalk 2
    Uwielbiam te motoryzacyjne analogie, do których często sprowadzają się dyskusje w męskim gronie :-D
    W przypadku obiektywu sprawa jest prosta - jak napisał zakładający wątek, mógł dokonać zwrotu w Amazonie, z którego skorzystał. Sam bym tak zrobił, gdybym miał paproch w nowym obiektywie (choćby dlatego, że to może sugerować, że obiektyw nie jest wcale taki nowy), tak samo jak zrobiłem z monitorem z wyciekiem podświetlenia i paroma innymi rzeczami. Bo po pierwsze mam do tego ustawowe prawo, po drugie dlatego żeby mieć wewnętrzny spokój w związku z takim zakupem.

Uprawnienia umieszczania postów