Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 46

Wątek: Kiedy przyjdzie wiosna?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    BTW, następnym razem jak spotkam jakiegoś typa z psem na wybiegu i zobaczę jak sra na środku chodnika albo pod budką tel to autentycznie bo schrzanię
    Mi tez sie nie podoba aby typ od psa sral na chodniku lub pod budka.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pszczola
    Mi tez sie nie podoba aby typ od psa sral na chodniku lub pod budka.
    heh, chodziło o psiaka oczywiście...
    BTW, w Londynie też się zdarzy czasem "nawalone" gdzieś na chodniku (czasem nawet sprawia wrażenie że to nie pies ), ale zazwyczaj widzi się typów co zaraz za psem zabierają to i owo do woreczka...

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

No wlasnie... A mogli by sobie dorobic... Rano na godzinke pod blokiem, lazic nie trzeba...
    ...

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

no ja jak ide parkiem dos kzoly to na paluszkach musze isc bo kompletnie wszystko zasrane i opsikane raz jak szedlem na miescie i stara pani z psem szla i stanela pies zrobic co musial na chodniku, widzac to zwrocilem grzecznie uwage starszej pani ze to troche nie ladnie i ze trzeba sprzatac po swoim pupilu, to jak zostalem obrzucony obelgami i wogole starsza pani sie oburzyla, to juz bez slow odszedlem...

Początki nałogu Awatar b'Art
    Miasto
    Leszno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FOTOGRAF
    no ja jak ide parkiem dos kzoly to na paluszkach musze isc bo kompletnie wszystko zasrane i opsikane raz jak szedlem na miescie i stara pani z psem szla i stanela pies zrobic co musial na chodniku, widzac to zwrocilem grzecznie uwage starszej pani ze to troche nie ladnie i ze trzeba sprzatac po swoim pupilu, to jak zostalem obrzucony obelgami i wogole starsza pani sie oburzyla, to juz bez slow odszedlem...
    W "Dniu Świra" riposta była szalona!
    Pomyśl!

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

He. Gówniany temat a się rozwinął :-D
    Znaczy się chodzisz z nosem przy ziemi.
    czyli tzw. pełna kulturka , w dodatku niektóre wielkości ludzkich
    Dawno mnie to wkurzyło. Wpadłem na pomysł zrobienia małej galeri "Warszawa zimą" lub coś w tym rodzaju i zestawić Znane budynki Warszawy
    z odpowiadającymi im wyglądem psimi odchodami. I porozsyłać to po niektórych instytucjach. Przeszło mi to jednak szybko jak sobie wyobraziłem jak ja zareagowałbym widząc kogoś fotografującego psie gówno.
    raz jak szedlem na miescie i stara pani z psem szla i stanela pies zrobic co musial na chodniku, widzac to zwrocilem grzecznie uwage starszej pani ze to troche nie ladnie i ze trzeba sprzatac po swoim pupilu, to jak zostalem obrzucony obelgami i wogole starsza pani sie oburzyla, to juz bez slow odszedlem...
    Jak pies to robi na chodniku to zawsze pośle pare epitetów i nie ma że boli jak na trawniku to przestałem zwracać uwagę bo na okrągło bym tylko mięsem rzucał.:-D

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ardi
    Jak pies to robi na chodniku to zawsze pośle pare epitetów i nie ma że boli jak na trawniku to przestałem zwracać uwagę bo na okrągło bym tylko mięsem rzucał.:-D
    nie no az tak to bym nie zrobil... wolalem sobie widowni nie robic oraz mnie ( w razie buntu kobiety ) i tej pani wstydu :-) az taki to nie jestem

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Co do wiosny to mogłaby już przyjść bo ja się za robaczkami stęskniłem :wink:
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

He. Gówniany temat a się rozwinął :-D
    Znaczy się chodzisz z nosem przy ziemi.

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

nie no az tak to bym nie zrobil... wolalem sobie widowni nie robic oraz mnie ( w razie buntu kobiety ) i tej pani wstydu az taki to nie jestem
    ty się wstydzić nie masz czego a jak zwracasz uwagę to zazwyczaj jeszcze inni popierają. Gorzej sprawa się ma jak większość innych też jest z pieskami:-) wtedy to może być wesoło
    Najlepiej to ma pies - i tak oleje wszystko.:grin:

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów