Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 46

Wątek: Kiedy przyjdzie wiosna?

Pełne uzależnienie Awatar Robson01
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FOTOGRAF
    ale przyznaj sie, tego tulipana nie robiles teraz?
    Jak to nie, kupił w kwiaciarni a w tle to fototapeta. :-)
    Canon
    Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ardi
    Pewnie u ciebie coś wyrośnie, w Warszawie to spod śniegu jedynie psie g...a się wyłaniają.
    stary nawet mi nie mów, to jest zmora tego miasta... (a może i nie tylko tego )
    na każdym kroku psie shit'y...
    czyli tzw. pełna kulturka , w dodatku niektóre wielkości ludzkich

BTW, wiosna nadejdzie, a w zasadzie zima odejdzie miejmy nadzieję wraz z moimi urodzinami tj. 20/03 czyli teoretycznie kalendarzowo...
    można w sumie planować już jakiś plenerek z koleżanką Marzanną
    wywalić ją gdzieś w pi*du na Wisłę

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

To juz wiecie czemu w USA trzeba sprzatac po pupilach? Ciekawe kiedy w Polsce bedzie obowiazywalo sprzatanie tego gnoju na trawnikach...
    ...

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    To juz wiecie czemu w USA trzeba sprzatac po pupilach? Ciekawe kiedy w Polsce bedzie obowiazywalo sprzatanie tego gnoju na trawnikach...
    Teoretycznie to cały czas jest obowiązek sprzątania , po pupilku . Ale tego nikt nie respektuje . Nawet straż miejska i policja nie zwracają na to uwagi.

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

No wlasnie... A mogli by sobie dorobic... Rano na godzinke pod blokiem, lazic nie trzeba...
    ...

Pełne uzależnienie Awatar Zielony
    Miasto
    przystanek Warszawa

Domyślnie

ponoć są miejsca (Moskwa?) gdzie nawet za wyrzucenie 'peta' są wysokie mandaty i ponoć nakaz sprzątania miejsca dookoła...

BTW, następnym razem jak spotkam jakiegoś typa z psem na wybiegu i zobaczę jak sra na środku chodnika albo pod budką tel to autentycznie bo schrzanię

Uzależniony Awatar djtermoz
    Miasto
    Boston

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    można w sumie planować już jakiś plenerek z koleżanką Marzanną wywalić ją gdzieś w pi*du na Wisłę
    Mozna i tak:

Pełne uzależnienie Awatar Pszczola
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcingreen
    BTW, następnym razem jak spotkam jakiegoś typa z psem na wybiegu i zobaczę jak sra na środku chodnika albo pod budką tel to autentycznie bo schrzanię
    Mi tez sie nie podoba aby typ od psa sral na chodniku lub pod budka.
    EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

no ja jak ide parkiem dos kzoly to na paluszkach musze isc bo kompletnie wszystko zasrane i opsikane raz jak szedlem na miescie i stara pani z psem szla i stanela pies zrobic co musial na chodniku, widzac to zwrocilem grzecznie uwage starszej pani ze to troche nie ladnie i ze trzeba sprzatac po swoim pupilu, to jak zostalem obrzucony obelgami i wogole starsza pani sie oburzyla, to juz bez slow odszedlem...

Bywalec
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

He. Gówniany temat a się rozwinął :-D
    Znaczy się chodzisz z nosem przy ziemi.
    czyli tzw. pełna kulturka , w dodatku niektóre wielkości ludzkich
    Dawno mnie to wkurzyło. Wpadłem na pomysł zrobienia małej galeri "Warszawa zimą" lub coś w tym rodzaju i zestawić Znane budynki Warszawy
    z odpowiadającymi im wyglądem psimi odchodami. I porozsyłać to po niektórych instytucjach. Przeszło mi to jednak szybko jak sobie wyobraziłem jak ja zareagowałbym widząc kogoś fotografującego psie gówno.
    raz jak szedlem na miescie i stara pani z psem szla i stanela pies zrobic co musial na chodniku, widzac to zwrocilem grzecznie uwage starszej pani ze to troche nie ladnie i ze trzeba sprzatac po swoim pupilu, to jak zostalem obrzucony obelgami i wogole starsza pani sie oburzyla, to juz bez slow odszedlem...
    Jak pies to robi na chodniku to zawsze pośle pare epitetów i nie ma że boli jak na trawniku to przestałem zwracać uwagę bo na okrągło bym tylko mięsem rzucał.:-D

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów