Jak to nie, kupił w kwiaciarni a w tle to fototapeta. :-)Zamieszczone przez FOTOGRAF
Jak to nie, kupił w kwiaciarni a w tle to fototapeta. :-)Zamieszczone przez FOTOGRAF
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
stary nawet mi nie mów, to jest zmora tego miasta... (a może i nie tylko tegoZamieszczone przez Ardi
)
na każdym kroku psie shit'y...
czyli tzw. pełna kulturka, w dodatku niektóre wielkości ludzkich
BTW, wiosna nadejdzie, a w zasadzie zima odejdzie miejmy nadzieję wraz z moimi urodzinami tj. 20/03 czyli teoretycznie kalendarzowo...
można w sumie planować już jakiś plenerek z koleżanką Marzanną
wywalić ją gdzieś w pi*du na Wisłę![]()
To juz wiecie czemu w USA trzeba sprzatac po pupilach?Ciekawe kiedy w Polsce bedzie obowiazywalo sprzatanie tego gnoju na trawnikach...
...
Teoretycznie to cały czas jest obowiązek sprzątania , po pupilku . Ale tego nikt nie respektuje . Nawet straż miejska i policja nie zwracają na to uwagi.Zamieszczone przez KuchateK
No wlasnie... A mogli by sobie dorobic... Rano na godzinke pod blokiem, lazic nie trzeba...![]()
...
ponoć są miejsca (Moskwa?) gdzie nawet za wyrzucenie 'peta' są wysokie mandaty i ponoć nakaz sprzątania miejsca dookoła...
BTW, następnym razem jak spotkam jakiegoś typa z psem na wybiegu i zobaczę jak sra na środku chodnika albo pod budką tel to autentycznie bo schrzanię![]()
Mozna i tak:Zamieszczone przez marcingreen
Mi tez sie nie podoba aby typ od psa sral na chodniku lub pod budka.Zamieszczone przez marcingreen
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
no ja jak ide parkiem dos kzoly to na paluszkach musze isc bo kompletnie wszystko zasrane i opsikaneraz jak szedlem na miescie i stara pani z psem szla i stanela pies zrobic co musial na chodniku, widzac to zwrocilem grzecznie uwage starszej pani ze to troche nie ladnie i ze trzeba sprzatac po swoim pupilu, to jak zostalem obrzucony obelgami i wogole starsza pani sie oburzyla, to juz bez slow odszedlem...
![]()
He. Gówniany temat a się rozwinął :-D
A dziękuje zdarzało się po pracy :-DZnaczy się chodzisz z nosem przy ziemi.
Dawno mnie to wkurzyło. Wpadłem na pomysł zrobienia małej galeri "Warszawa zimą" lub coś w tym rodzaju i zestawić Znane budynki Warszawystary nawet mi nie mów, to jest zmora tego miasta... (a może i nie tylko tego )
na każdym kroku psie shit'y...
czyli tzw. pełna kulturka , w dodatku niektóre wielkości ludzkich
z odpowiadającymi im wyglądem psimi odchodami. I porozsyłać to po niektórych instytucjach. Przeszło mi to jednak szybko jak sobie wyobraziłem jak ja zareagowałbym widząc kogoś fotografującego psie gówno.![]()
Jak pies to robi na chodniku to zawsze pośle pare epitetów i nie ma że boliraz jak szedlem na miescie i stara pani z psem szla i stanela pies zrobic co musial na chodniku, widzac to zwrocilem grzecznie uwage starszej pani ze to troche nie ladnie i ze trzeba sprzatac po swoim pupilu, to jak zostalem obrzucony obelgami i wogole starsza pani sie oburzyla, to juz bez slow odszedlem...jak na trawniku to przestałem zwracać uwagę bo na okrągło bym tylko mięsem rzucał.:-D