Mi tez sie nie podoba aby typ od psa sral na chodniku lub pod budka.Zamieszczone przez marcingreen
Mi tez sie nie podoba aby typ od psa sral na chodniku lub pod budka.Zamieszczone przez marcingreen
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
heh, chodziło o psiaka oczywiście...Zamieszczone przez Pszczola
BTW, w Londynie też się zdarzy czasem "nawalone" gdzieś na chodniku (czasem nawet sprawia wrażenie że to nie pies), ale zazwyczaj widzi się typów co zaraz za psem zabierają to i owo do woreczka...
No wlasnie... A mogli by sobie dorobic... Rano na godzinke pod blokiem, lazic nie trzeba...![]()
...
no ja jak ide parkiem dos kzoly to na paluszkach musze isc bo kompletnie wszystko zasrane i opsikaneraz jak szedlem na miescie i stara pani z psem szla i stanela pies zrobic co musial na chodniku, widzac to zwrocilem grzecznie uwage starszej pani ze to troche nie ladnie i ze trzeba sprzatac po swoim pupilu, to jak zostalem obrzucony obelgami i wogole starsza pani sie oburzyla, to juz bez slow odszedlem...
![]()
W "Dniu Świra" riposta była szalona!Zamieszczone przez FOTOGRAF
Pomyśl!![]()
Dawno mnie to wkurzyło. Wpadłem na pomysł zrobienia małej galeri "Warszawa zimą" lub coś w tym rodzaju i zestawić Znane budynki Warszawystary nawet mi nie mów, to jest zmora tego miasta... (a może i nie tylko tego )
na każdym kroku psie shit'y...
czyli tzw. pełna kulturka , w dodatku niektóre wielkości ludzkich
z odpowiadającymi im wyglądem psimi odchodami. I porozsyłać to po niektórych instytucjach. Przeszło mi to jednak szybko jak sobie wyobraziłem jak ja zareagowałbym widząc kogoś fotografującego psie gówno.![]()
Jak pies to robi na chodniku to zawsze pośle pare epitetów i nie ma że boliraz jak szedlem na miescie i stara pani z psem szla i stanela pies zrobic co musial na chodniku, widzac to zwrocilem grzecznie uwage starszej pani ze to troche nie ladnie i ze trzeba sprzatac po swoim pupilu, to jak zostalem obrzucony obelgami i wogole starsza pani sie oburzyla, to juz bez slow odszedlem...jak na trawniku to przestałem zwracać uwagę bo na okrągło bym tylko mięsem rzucał.:-D
nie no az tak to bym nie zrobil... wolalem sobie widowni nie robic oraz mnie ( w razie buntu kobiety ) i tej pani wstydu :-) az taki to nie jestemZamieszczone przez Ardi
![]()
![]()
Co do wiosny to mogłaby już przyjść bo ja się za robaczkami stęskniłem:wink:
40d + m42 58-500 + EF 18-75
"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770
He. Gówniany temat a się rozwinął :-D
A dziękuje zdarzało się po pracy :-DZnaczy się chodzisz z nosem przy ziemi.
ty się wstydzić nie masz czego a jak zwracasz uwagę to zazwyczaj jeszcze inni popierają. Gorzej sprawa się ma jak większość innych też jest z pieskami:-) wtedy to może być wesołonie no az tak to bym nie zrobil... wolalem sobie widowni nie robic oraz mnie ( w razie buntu kobiety ) i tej pani wstydu az taki to nie jestem![]()
![]()
Najlepiej to ma pies - i tak oleje wszystko.:grin: