14. bardzo fajne zdjęcie ale podrasowałabym troche kolor
14. bardzo fajne zdjęcie ale podrasowałabym troche kolor
To może jeszcze takie
15.
15 - podoba się bardzo, przyciąłbym tylko te budynki po prawej i będzie gites (dla mnie oczywiście)
...sprzętu kupa, tyko fotograf d...
15 jest okchociaż tak jak kolega wyżej kadrowałabym bez budynków po prawo
![]()
Dwa ostanie zdecydowanie najlepsze. Na 15 kadrowałby, tak jak poprzednicy, ciaśniej bez tych budynków po prawej.
Pstrykadełka, słoiki, staza, cztery duże koła i trzy anteny.
Numer 16 z Wirażowej bardzo dobry, tylko ciąłbym bardziej z prawej by usunąć te wystające elementy i może odrobinę więcej zieleni na dole, żeby lepiej zamknąć kadr![]()
EOS Digital | 10-22 | 70-200 | 300 | 1200 |
Dzięki za opinię! Mam kadr z zielenią, ale tylko jpg, mało da się z tym zrobić a niestety nieciekawie ta zieleń wygląda u dołu, jest ciemna... a co do kadrowania to masz rację, też myślałem czy umieszczać te elementy czy nie, ale chciałem pokazać jak najwięcej nieba. Jak skończy mi się majowy zapieprz to na pewno wybiorę się na Wirażową o zachodzie żeby poprawić ten kadr.
Ostatnio edytowane przez Matson ; 14-05-2013 o 00:11
Za przedpiścą- kadr na 16 jest prawie dobry. Wytnij krzaki i trochę prawej, trochę wyostrz i pokaż jeszcze raz. A z jpgów da się sporo zrobić
Z hdr-ami trochę przegiąłeś. Na 15 to już grafika, nie zdjęcie. Do mnie nie przemawia, sorry.
Ostatnio edytowane przez Ligo ; 14-05-2013 o 03:13
Nie wiem czy o to chodziło ale proszę
18.
Jeszcze jedno, z innego dnia, często tam kiedyś bywałem, samoloty to po kolei moja druga pasja, niestety teraz czasu bardzo mało:
19.
Spotkanie nowoczesności i historii, starej i nowej Polskiej myśli technicznej, czyli ELF SKM wyprodukowany w 2011 roku w PESIE mija EW51 wyprodukowany w roku 1936 w poznańskim PAFAWAGU.
20.
Ostatnio edytowane przez Matson ; 14-05-2013 o 10:52