Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Jak sprawdze przebieg 500D?

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Nowy Sącz

Domyślnie Odp: Jak sprawdze przebieg 500D?

Cytat Zamieszczone przez arturmaksymilian Zobacz posta
    Nie byłbym taki pewien co do braku utraty gwarancji choc nie pytalem wprost w serwisie na Zytniej czy sie nie traci gwarancji. ...
    Nie wiem jakby było podczas awarii aparatu, ale wysyłałem 500D z ML-em do kalibracji na gwarancji i nikt nic nie mówił.
    6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
    Moje fotki Moje fotki II

Coś już napisał
    Miasto
    warszawa

a wez sproboj taki programik: eosmsg v5.0 (eosmsg | ???????,Canon Shutter Count) Na stronie sie sciaga, instaluje, przelaczasz aparat na tryb M, laczysz kablem i uruchamiasz a nastepnie juz w ramach programu eosmsg naciskasz przycisk 'please connect your camera' i potem mozesz z podejrzec przebieg w aparacie. Mi wskazalo 12 tys z groszem na moim leciwym 40d co by mniej wiecej odpowiadało moim szacunkom. Dziala bezproblemowo choc kumpel, ktory ma 7d podczas prezentacji mi tego programu zawiesił swoj aparat i musiał wyjac i wlozyc baterie. Ale poza tym uzywa tego od dawna i nie ma wiekszych problemow.

Notabene uzywa tez Magic Lantern co znow sklania mnie jednak do zainstalowania tamtego programu, z tym, ze jesli chodzi Ci tylko i wylacznie o przebieg to ML wydaje sie za duzym kalibrem.

Pełne uzależnienie Awatar RobertON
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Cytat Zamieszczone przez arturmaksymilian Zobacz posta
    a wez sproboj taki programik: eosmsg v5.0 (eosmsg | ???????,Canon Shutter Count) Na stronie sie sciaga, instaluje, przelaczasz aparat na tryb M, laczysz kablem i uruchamiasz a nastepnie juz w ramach programu eosmsg naciskasz przycisk 'please connect your camera' i potem mozesz z podejrzec przebieg w aparacie. Mi wskazalo 12 tys z groszem na moim leciwym 40d co by mniej wiecej odpowiadało moim szacunkom.
    Tego programu nie polecamy na forum CB, ponieważ jest to "lewizna".

Inaczej mówiąc - soft oparty na ukradzionym kodzie źródłowym.
    Ostatnio edytowane przez RobertON ; 14-09-2015 o 07:04

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów