Pokaż wyniki od 1 do 10 z 155

Wątek: Canon 700D - watek dyskusyjny

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Canon 700D - watek dyskusyjny

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    To nie czekaj, szkoda światła . Piszę to bez złośliwości. Canon ma strategię jaką ma. Mnie się też to nie podoba (z innych powodów) ale ja nie mam ciśnienia na nowości więc zostaje z tym co mam.
    No wlasnie ja nie czekam i wspomnialem o tym tylko dlatego, ze fascynuje mnie oczekiwanie niektorych osobnikow na nowy procesor, jak na zbawiciela No ale jezeli producentom udalo sie zaszczepić wojne na Mhz/Ghz i rdzenie takze i tu... to tylko pozostaje pogratulowac im zrecznosci marketingowej Bo i po co sie wysilac przy matrycy jak mozna ze 2 rdzenie dorzucic.

Uzależniony Awatar PoulN

Domyślnie Odp: Canon 700D - watek dyskusyjny

Cytat Zamieszczone przez konradl Zobacz posta
    No wlasnie ja nie czekam i wspomnialem o tym tylko dlatego, ze fascynuje mnie oczekiwanie niektorych osobnikow na nowy procesor, jak na zbawiciela No ale jezeli producentom udalo sie zaszczepić wojne na Mhz/Ghz i rdzenie takze i tu... to tylko pozostaje pogratulowac im zrecznosci marketingowej Bo i po co sie wysilac przy matrycy jak mozna ze 2 rdzenie dorzucic.
    Do tego GPU żeby menu ładną animację miało i CIACH znana i kochana 18mpix matryca zostanie z nami przez najbliższe parę lat... a jak jeszcze dali by funkcję paru gier o tematyce fotograficznej i dostęp do kolejnego wysysacza informacji klona-zbuka - to pęka dekada z uśmiechem na twarzy milionów.
    Ostatnio edytowane przez PoulN ; 26-03-2013 o 15:25

Uprawnienia umieszczania postów