Pokaż wyniki od 61 do 70 z 190

Wątek: Canon 100D - watek dyskusyjny

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Re: Odp: Re: Canon 100D - watek dyskusyjny

^^^^^
    Na tej reklamie dobrze widać do kogo jest adresowany ten aparat.

Cytat Zamieszczone przez Quadrifoglio Zobacz posta
    Dlatego piszę, że dla mnie jest bez sensu - ni pies ni wydra, bez obiektywów odpowiednich.
    Tylko co z tego wynika? Co wyniknie z tego że ileś tam osób napisze w wątku o 5D czy 1Dx, że ten aparat jest bez sensu bo jest za duży, za ciężki i ma zbyt skomplikowaną obsługę. Jaki jest sens takie marudzenia ?

Nie jest też prawdą że takiego aparatu nie było, Olympus dawno coś takiego miał - 420.
    I miał ten sam rozmiar matrycy co Canon .

Nie napisałem tez że to się nie będzie sprzedawać, tylko że zrobili coś takiego ponieważ technologicznie nie sa przystosowani do konkurencji na rynku bezlusterkowców - ani tych tanich ani tych retro. Tym aparatem właśnie to przyznali (oraz "parametrami" modelu M)
    W ogóle Canon to straszliwie zacofana technologicznie firma i dziwię się w takim razie jak niektórzy mogą tym jeszcze zdjęcia robić . Myślę że niepotrzebnie poświęcasz swój czas nad pochylaniem się nad takim upadającym trupem .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 21-03-2013 o 18:22
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów