Pokaż wyniki od 1 do 10 z 190

Wątek: Canon 100D - watek dyskusyjny

Mieszany widok

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie Odp: Canon 100D - watek dyskusyjny

Szkoda tylko, że ta badziewna lampeczka wystaje z przodu poza bagnet, bo grip już nie. Dałoby się wcisnąć w małą przestrzeń bez szkła...

Pełne uzależnienie Awatar Mad_Mac
    Miasto
    UK

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Szkoda tylko, że ta badziewna lampeczka wystaje z przodu poza bagnet, bo grip już nie. Dałoby się wcisnąć w małą przestrzeń bez szkła...
    Marudzisz. Nigdy w zyciu nie mialem ze soba body bez szkla i nigdy nie pakowalem tego osobno.

5DmkIII | BG-E11 |5DmkII | BG-E6 | 16 | 24-35 F2 | 50 | 85 | 135L | 2x430 EX II | 2xJ360 AFD | YN662C | NX2000 | 16-50 | 30 | 50-200
    Google: Precious-moment photography UK

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez Mad_Mac Zobacz posta
    Marudzisz. Nigdy w zyciu nie mialem ze soba body bez szkla i nigdy nie pakowalem tego osobno.
    No widzisz, a ja mam zawsze tak zapasowy korpus. Od małego oczekiwałbym, że da się wcisnąć w byle lukę czy kieszeń nawet.

Bywalec Awatar Joshec
    Miasto
    Poznań

Digital Photography Review

"Although we haven't had long with the EOS 100D, our first impressions are quite favorable. The camera's significant size reduction fortunately doesn't come at the expense of greatly reduced operability."

Może jeżeli chodzi o wielkość wcale nie będzie tak źle jak się niektórym wydaje.
    A poza tym dla mnie różnica w noszeniu 1D (1,5 kg) i 100D (0,4 kg) nawet z obiektywami i tak będzie warta poważnego zastanowienia :-):-):-)

Uprawnienia umieszczania postów