Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Wakacje 2013 - coś polecicie ?

Domyślnie Wakacje 2013 - coś polecicie ?

Cześć,

wakacje coraz to bliżej, więc pewnie niektórzy z nas zaczynają sie powoli rozglądać nad jakimiś ciekawymi miejscówkami, oczywiście w sieci tego mnóstwo, ale dużo bardziej warte uwagi są miejsca z polecenia, stad ten temat

Szukam fajnej, godnej polecenia miejscówki (tak, żeby nie tylko na zdjęciach było ładnie i czysto) w;
    - Mielnie
    lub
    - Trójmieście
    lub
    - nad jakimś uroczym jeziorem, warunek konieczny plaża (z wyjątkiem południowej cześci Polski )

czy ktoś jest w stanie coś polecić ?

Ja osobiście, z całego serca mogę polecić miejscowość Charzykowy (serce borów tucholskich), gdy by nie zajęcia terenowe na studiach to nigdy pewnie bym tej miejscówki nie wynalazł. Na miejscu przystań jachtowa, mnóstwo terenów spacerowych, bardzo ładna infrastruktura. Miejsce bardziej do relaksu ( klubów, pub'ów itp tam raczej nie uświadczymy ). Jeśli ktoś będzie zainteresowany mogę dać dokładny namiar na miejsce gdzie nocowałem.

Pozdrawiam
    PAweł

Domyślnie Odp: Wakacje 2013 - coś polecicie ?

A tylko Polskę bierzesz pod uwagę i najważniejsze do jakiego rodzaju wypoczynku?

Coś już napisał
    Miasto
    Herne / Chojnice

Cytat Zamieszczone przez Żwirek Zobacz posta
    Ja osobiście, z całego serca mogę polecić miejscowość Charzykowy ...
    ...( klubów, pub'ów itp tam raczej nie uświadczymy )
    Cos by sie znalazlo

Cytat Zamieszczone przez shak Zobacz posta
    A tylko Polskę bierzesz pod uwagę i najważniejsze do jakiego rodzaju wypoczynku?
    Tak, w tym roku tylko Polska. A co do rodzaju wypoczynku, nie mam tutaj żadnych ograniczeń

ryszard_p, gdy ja byłem na studiach (jakieś 4 (?) lata temu, to niestety nic nie uświadczyłem pod tym kątem, teraz się to zmieniło ?

Coś już napisał
    Miasto
    Herne / Chojnice

Uzależniony

Od lat powtarzam, że za biedny jestem na polskie morze mając taniej tydzień ALL na kanarach i boskie Costa Calma jeśli jednak musi być wypoczynek w kraju to serdecznie polecam okolice Pustkowa (między Pobierowem a Trzęsaczem). Świetne klimaty bez wszędobylskiego "umpsa-umpsa" - nazwa miejscowości doskonale oddaje jej charakter.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

to jest forum turystyczne??

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Toruń

Cytat Zamieszczone przez igor58 Zobacz posta
    to jest forum turystyczne??
    Nie. Jesteśmy w Hydepark Cafe czyli: Rozmowy o wszystkim i o niczym. Zalecamy odrobinę poczucia humoru. Tematyka dowolna, ale... kategoryczny zakaz poruszania tematów światopoglądowych (polityka, religia etc.)
    C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L

Pełne uzależnienie Awatar MC_
    Miasto
    Torun/Slupsk

W "swojej" okolicy polecić mogę Poddąbie. Dobra plaża i względny spokój. Choć niestety ze względów pogodowych i tak latam na południe...

Cytat Zamieszczone przez MC_ Zobacz posta
    W "swojej" okolicy polecić mogę Poddąbie. Dobra plaża i względny spokój. Choć niestety ze względów pogodowych i tak latam na południe...
    W google wygląda to całkiem sympatycznie, dzięki. A jakiś konkretny nocleg w tej miejscowości, jest godny polecenia?

Ze swoich stron, szczerze polecam Chełmno - "miasto zakochanych" . Przy czym to opcja bardziej na 1 dniową wycieczkę

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów