Żadna różnica. 120 jest w mph.Zamieszczone przez Robson01
Żadna różnica. 120 jest w mph.Zamieszczone przez Robson01
Na szczęście dla niego. Dla tych, których może zabić następnym razem już mniejZamieszczone przez Robson01
![]()
heh, zwróć uwagę, że snowboarder podał szybkość w milach/h.Zamieszczone przez Robson01
więc wsio się zgadza tj, 60m/h ~ 100km/h
A jaka jest różnica między 120m/h a prawie 200 km/h bo mnie to zafrapowało niebywale?Zamieszczone przez Robson01
Eee tam ... patrząc na tego avatara to twierdzę, że mam szczęście, bo mój tyle pali na sto co on ma pojemności silnikaZamieszczone przez gietrzy
![]()
Pewnie dostanie najniższy z możliwych wymiar kary ...Zamieszczone przez Robson01
![]()
... a bryka pewnie była wysoko ubezpieczona...
Więc "No problem, see you soon" ...![]()
Źle doczytałem, wziołem m/h za km/h. Małe niedopatrzenie z literką k:wink:Zamieszczone przez czornyj
Mnie za to frapują inne rzeczy.
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
A raczej czemu w TV maja takie kiepawe kamery ze wyszlo im rozowe :PZamieszczone przez [DoMiNiQuE]
http://images.ibsys.com/2006/0221/7297546.jpg
Jak widac kieliszek na odwage to tez za duzo... bo 200kmh na wiekszosc tutejszych drog to jakos nie jest specjalnie duzo...
...
Moim zdaniem 200km/h to wszędzie jest za dużo. Może za wyjątkiem specjalnych torów na których nie ma "niczego" nie spodziewających się innych uczestników ruchu.Zamieszczone przez KuchateK
Canon
Nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...