Wszystko mozliwe ,że i tak własnie było. Tutaj jeszcze oficjalne zdjęcia, różnych fotoreporterów
POLOWANIE CD..
Wszystko mozliwe ,że i tak własnie było. Tutaj jeszcze oficjalne zdjęcia, różnych fotoreporterów
POLOWANIE CD..
Fantastyczne te zdjęcia.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
ano trzeba przyznać że kupa dobrej fotografii
Z Markiem, Elą, Nikosiem i czterdziestką na karku przemierzam świat....
I jeszcze tutaj
Naprawdę udane zdjęcia.
Pozdrawiam Rysiek
jak myślicie jakimi szkłami robione zdjęcia, czyżby "standard"w tej dziedzinie C-> 24-70 , 17-40, 70-200![]()
Powiem tak, ogniskowa 1200 mm to nadal malo! Swiatlo bylo rzedu ISO 3200, f 8.0 1/50 sek. W zasadzie zeby miec ladny portret trzeba by miec 2400mm. Az dziw, jak dawniej sobie radzono na tradycyjnym materiale.
Jak przystawilem 200mm - to mialem caly balkon i duuuzo bazyliki. Dopiero na 1200 mm cos sensownego (robilem Dsem, wiec crop by pomogl). Ogolnie jakby byla pucha jakosci Dsa z cropem 1,6x to do tego typu zdjec bylby ideal. A i nawet wezyk spustowy wprowadza drgania (sic!).