Pokaż wyniki od 1 do 10 z 958

Wątek: Branża ślubna zdycha...

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Lębork

Domyślnie Odp: Branża ślubna zdycha...

Ciekawy podział na tych z dotacjami i bez dotacji. Chyba liczy się jakie zdjęcia ktoś robi a nie skąd ma pieniądze na sprzęt. W grupie dotowanych są dobrzy fotografowie jak i byle jacy. W grupie robiących duże ilości zdjęć są świetni fotografowie (choćby AT) jak i kompletni ziutkowie. Nie rozumiem tego ciśnienia niektórych pod katem dotacji. Weź chłopie taką i się ciesz. Ja swojego sprzętu sam się dorobiłem, moja koleżanka wzięła dotację. Nic mi do tego. Liczy się fotografia. Gdybym mógł też bym jakąś dotację łyknął. I tyle.
    Marki trzy.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Branża ślubna zdycha...

Cytat Zamieszczone przez blackninja Zobacz posta
    Ciekawy podział na tych z dotacjami i bez dotacji. Chyba liczy się jakie zdjęcia ktoś robi a nie skąd ma pieniądze na sprzęt.
    Taki podział może jest lekko krzywdzący dla niektórych, ale odrobinę sensu ma.
    Ci "dotowani" mają zdecydowanie większą szansę być osobami przypadkowymi, które o fotografii nie mają większego pojęcia i zwietrzyli szansę na rozkręcenie biznesu dzięki unijnej kasie.
    Bo niby skąd częste na forum pytania "jak najlepiej wydać 20 tysięcy złotych"?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uprawnienia umieszczania postów