Od 4 lat fiszki nie wyciagalem z torby.
Od 4 lat fiszki nie wyciagalem z torby.
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Coraz mniej miejsc gdzie xionc o to pyta ale sa jeszcze takie ze bez papiera ani rusz
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
Oczywiście. Powinni w ogóle dopuszczać do robienia zdjęć kotleta osoby minimum z doktoratem ze sztuk i potwierdzonym badaniami naukowymi wybitnym talentem, do tego badania wzroku (szczególnie rozróżnianie kolorów), badania psychomotoryczne - chodzi o to żeby nie przewrócić panny młodej, badania wytrzymałościowe (eLki są ciężkie) no i na sam koniec badania psychiatryczne.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 25-07-2013 o 15:10
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No tak, bo przecież fotografia ślubna to wielka odpowiedzialność i nie można tak po prostu polegać na rynku, bo wiadomo, że ludność głupia, wszystko kupi, więc ja trzeba chronić przed dyletanctwem. Dlatego nawet taki zwykły lekarz czy adwokat musi mieć jakiś papier, ale już kandydat na posła badź ministra musi tylko wykazać się zdolnościa do oddychania (test z lusterkiem).![]()
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
A potem specjalna komisja powinna oceniać czy panna młoda się nadaje. A przeszkoleni bramkarze powinni selekcjonować zaproszonych gości.
--- Kolejny post ---
Literatem nie będzie, to niech już robi zdjęcia.
--- Kolejny post ---
Bardzo słusznie. Ja kiedyś spytałem w sklepie po której wódce jest najmniejszy kac. A ekspedienta odpowiedziała mi, że ona nie pije. Absolutny brak profesjonalizmu. Zupełnie nie odwiodła mnie od złudnych wyobrażeń wynikających z braku wiedzy o lepszej alternatywie.
--- Kolejny post ---
a fotograf zawodowiec ma obiektywy z IS, bo czasami jednak ręcami trzepie, a nie przystoi przy ołtarzu sięgać po piersiówkę, szczególnie jak ksiądz kielich wychyla.
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.
Minister, nie mylić z ministrantem i fotograf mają a w zasadzie mieć powinni wiele wspólnego. Tyle że o tym zapominają.
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Ja mieszkam w niewielkiej okolo 38 tys miehscowosci na Lubelszczyznie i jak zobaczylem oferte jednego z Panow fotografow ktora wynosila chyba cos kolo 800zl to myslalem ze zawalu dostane