Chodzi o to, że bez względu na ustrój jest zawsze coraz gorzej a słyszymy, że będzie lepiej. Tylko nigdy nie ma określonego terminu dla „lepiej”
Chodzi o to, że bez względu na ustrój jest zawsze coraz gorzej a słyszymy, że będzie lepiej. Tylko nigdy nie ma określonego terminu dla „lepiej”
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Jest lepiej bo będzie gorzej? Czy może jest źle więc lepiej by było gdyby było lepiej? Czy też jest super jest super więc o co ci chodzi![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
To mój drugi sezon. W tym roku mam wiecej zleceń niż w poprzednim. Na rok 2014 mam już prawie tyle co na ten więc ... nie jest tak źle.
2x5Dmk2/fish15/ 17-40L/ 24LII /85 /135L/ 430 EX II/ 2x600EX
Regulamin pkt8.
więcej = +2plus te co odmówiłem ze względu na zajęty termin.
Ceny mam pośrodku z racji tego że dopiero zaczynam.
2x5Dmk2/fish15/ 17-40L/ 24LII /85 /135L/ 430 EX II/ 2x600EX
Regulamin pkt8.
Moim zdaniem za duża konkurencja, każdy uważa się za " fachowca" a na filmie, zdjęciach z imprezy nie można się rozpoznaćWesel jest może mniej, ale usługodawców coraz więcej.
to fakt teraz każdy kto trochę liznął tego fachu myśli, że "potrafi"
http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Kilka lat temu miałem okazję zobaczyć na własne oczy ile osób jest zainteresowanych szkoleniem przygotowującym do wykonywania zdjęć w kościołach. Szkolenie było zorganizowane wKurii w Katowicach. Było tyle ludzi, źe prowadzący przez ponad godzinę czytał listę obecnych. Ciekawe ile % z nich obecnie działa w branźy...
Smiena [Смена] + szklarnia i inne drobiazgi.