Pokaż wyniki od 121 do 130 z 958

Wątek: Branża ślubna zdycha...

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Branża ślubna zdycha...

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    A od kiedy kurs liturgiczny jest obowiązkowy?
    Sergiusz uważasz, że taką frekwencję jaką opisał centur to zawdzięczają nie przymusowi tylko wartości merytorycznej Nie wiem od kiedy, ale albo go masz, albo musisz się wkupić w łaski jegomoscia - na jedno wychodzi, bo generuje koszty ;-)

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    Nie czytałeś nigdy jak to lekarz z dyplomem coś ******** i pomimo udanej operacji pacjent zmarł? A znachor ma ręce co leczą itd.?
    Czytałem, ale o czym to świadczy wg Ciebie Czy Tobie zawsze wszystko się udaje Czy Twoje dobre zdjęcia zawsze znajdują uznanie klientów

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    wolna amerykanka na rynku stanowi pewne ryzyko dla klienta, ale rowniez daje mu wieksza swobode wyboru i szanse na znalezienie lepszego produktu.
    To czemu nie chcesz podobnych zasad w świadczeniu usług medycznych

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    fotografia to jest co innego. tutaj nie ma warunku koniecznego poprawnosci, tzn. ze sie nie zrobi delikwentowi krzywdy. jest to jednak zawod, ktorego jakosc wykonywania nie naraza niczyjego zdrowia czy stanu finansowego.
    IMO niezupełnie masz rację, bo kiepski fotograf życia Ci raczej nie odbierze, ale powtórzysz ślub jak mu siądą akumulatory, a nie ma zapasowych /a spotkałem się z takim przypadkiem/
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 17-03-2013 o 18:58

Uprawnienia umieszczania postów