Pokaż wyniki od 1 do 10 z 958

Wątek: Branża ślubna zdycha...

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Branża ślubna zdycha...

Cytat Zamieszczone przez zanussi Zobacz posta
    Kolekcjoner. Weź dwie osoby w dośc ciemnym pomieszczeniu, posadź je metr - półtorej od siebie, weź jasne szkło o ogniskowej 50-85, ustaw ISO 1600, czas musisz mieć co najmniej 1/60, teraz ustaw do tego czasu przysłonę... wyjdzie f2, max f2,2... i teraz weź tą głębią ogarnij dwie twarze
    A czemu nie użyć lampy błyskowej, czemu nie użyć trochę krótszej ogniskowej. Dziwne ale mojemu wujkowi udało się zrobić takie zdjęcia na ślubie moich rodziców daaaaaaaaaaawno temu. Po prostu trzeba użyć odpowiednich środków do danej sytuacji i trochę się pogimnastykować. Chyba że ktoś nie wie, nie umie, no ale wtedy mamy do czynienia z sytuacją w której nie powinno się robić zleceń .

Cytat Zamieszczone przez Bechamot Zobacz posta
    nie pieprz glupot
    to typowa powiedzenie pseudo znawcow douczajacych na roznego rodzaju forach
    Bardzo proszę o powstrzymanie się od takiego sposobu zwracania się do forowiczów. Jeszcze jeden taki wpis i się pożegnamy.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 17-12-2014 o 15:58
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów