Strona 51 z 96 PierwszyPierwszy ... 41495051525361 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 501 do 510 z 958

Wątek: Branża ślubna zdycha...

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie Odp: Branża ślubna zdycha...

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Oczywiście. Powinni w ogóle dopuszczać do robienia zdjęć kotleta osoby minimum z doktoratem ze sztuk i potwierdzonym badaniami naukowymi wybitnym talentem, do tego badania wzroku (szczególnie rozróżnianie kolorów), badania psychomotoryczne - chodzi o to żeby nie przewrócić panny młodej, badania wytrzymałościowe (eLki są ciężkie) no i na sam koniec badania psychiatryczne .
    No tak, bo przecież fotografia ślubna to wielka odpowiedzialność i nie można tak po prostu polegać na rynku, bo wiadomo, że ludność głupia, wszystko kupi, więc ja trzeba chronić przed dyletanctwem. Dlatego nawet taki zwykły lekarz czy adwokat musi mieć jakiś papier, ale już kandydat na posła badź ministra musi tylko wykazać się zdolnościa do oddychania (test z lusterkiem).

Pełne uzależnienie Awatar jacek_73
    Miasto
    53 N, 18 E

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    ...ale już kandydat na posła badź ministra musi tylko wykazać się zdolnościa do oddychania (test z lusterkiem).
    Fotograf ślubny niekoniecznie musi przechodzić taki skomplikowany test. Dobrze by było jakby nawet nie oddychał - zresztą poseł i minister (nie mylić z ministrantem, bo to przecież wątek ślubny) także.
    Jestę fotografę
    miszcz martwi się o podpis

Pełne uzależnienie Awatar Sergiusz
    Miasto
    mazowiecka wioska

Minister, nie mylić z ministrantem i fotograf mają a w zasadzie mieć powinni wiele wspólnego. Tyle że o tym zapominają.
    Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Oczywiście. Powinni w ogóle dopuszczać do robienia zdjęć kotleta osoby minimum z doktoratem ze sztuk i potwierdzonym badaniami naukowymi wybitnym talentem, do tego badania wzroku (szczególnie rozróżnianie kolorów), badania psychomotoryczne - chodzi o to żeby nie przewrócić panny młodej, badania wytrzymałościowe (eLki są ciężkie) no i na sam koniec badania psychiatryczne .
    Dodałbym jeszcze wnikliwe badania kolonoskopem czy przypadkiem fotograf nie ma czegoś w ..

Początki nałogu Awatar grzegorzki
    Miasto
    Cavan / Kielce

Cytat Zamieszczone przez tdominiak Zobacz posta
    Teraz przeglądałem fotki ślubne od jednego z "photography" i nasunął mi się jeden wniosek: fotograf ślubny powinien być zawodem zamkniętym z obowiązkowym egzaminem wstępnym.
    A potem specjalna komisja powinna oceniać czy panna młoda się nadaje. A przeszkoleni bramkarze powinni selekcjonować zaproszonych gości.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez maciek12ss Zobacz posta
    Ortografia i literówki!!!! - tego się nie da czytać .
    K.
    Literatem nie będzie, to niech już robi zdjęcia.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez tdominiak Zobacz posta
    Też pracowałem w sklepie i tam ludziom podpowiadaliśmy co potrzebują i odwodziliśmy bardzo często od złudnych wyobrażeń wynikających z braku wiedzy o lepszej alternatywie. Ludzi trzeba edukować
    Bardzo słusznie. Ja kiedyś spytałem w sklepie po której wódce jest najmniejszy kac. A ekspedienta odpowiedziała mi, że ona nie pije. Absolutny brak profesjonalizmu. Zupełnie nie odwiodła mnie od złudnych wyobrażeń wynikających z braku wiedzy o lepszej alternatywie.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez pan.kolega Zobacz posta
    ale już kandydat na posła badź ministra musi tylko wykazać się zdolnościa do oddychania (test z lusterkiem).
    a fotograf zawodowiec ma obiektywy z IS, bo czasami jednak ręcami trzepie, a nie przystoi przy ołtarzu sięgać po piersiówkę, szczególnie jak ksiądz kielich wychyla.
    6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
    Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.

Ja mieszkam w niewielkiej okolo 38 tys miehscowosci na Lubelszczyznie i jak zobaczylem oferte jednego z Panow fotografow ktora wynosila chyba cos kolo 800zl to myslalem ze zawalu dostane

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez mirokez Zobacz posta
    Ja mieszkam w niewielkiej okolo 38 tys miehscowosci na Lubelszczyznie i jak zobaczylem oferte jednego z Panow fotografow ktora wynosila chyba cos kolo 800zl to myslalem ze zawalu dostane
    Ale że tak dużo chce .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Jak to czytam to prawie zapominam, że mam rekordowy sezon, a przyszły po podniesieniu cen o 20% zapowiada się jeszcze lepiej
    Skasowali mi ;(

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez suchyHc Zobacz posta
    Jak to czytam to prawie zapominam, że mam rekordowy sezon, a przyszły po podniesieniu cen o 20% zapowiada się jeszcze lepiej
    Z 1000 zł na 1200?
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Uzależniony Awatar suchyHc
    Miasto
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Z 1000 zł na 1200?
    Spójrz na moje miasto. Nie jestem z Krakowa
    Skasowali mi ;(

Strona 51 z 96 PierwszyPierwszy ... 41495051525361 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów