To pierwsze wesele jakie zrobiłem dosłownie za darmo. Zdjęcia które tam zamieściłem to tylko próba wynalazki takie. Młodzi dostali 600 zdjęć z których byli bardzo zadowoleni. Nie tylko z grzeczności bo znam tych ludzi bardzo długo i gdyby coś im się nie podobało po prostu bym to usłyszał. Aha i na szczęście ludzie którzy zlecają nam pracę nie czytają forów nie wyszukują głupot. Chodzi im przede wszystkim o pamiątkę. Lepszej jakości niż z wujka kompaktu i siostry telefonu. Jedni chcą 1000 zdjęć że by mieć się potem z czego pośmiać i powdychać. A inni 50 super extra wypasionych zapłacą 6000 pochwalą się znajomym i do końca życia ich więcej nie oglądają. A co do sądu którym mi tu piszesz to skoro szukał bys fotografa na swoje wesele chyba przejżał byś jego kilka prac wcześniejszych. I nie miał byś problemu czy wziąć kogoś z dwoma 5dmIII torbą podróżną elek i portfolio pełnym artystycznych ujęć . NIż wybrać amatora za 400 zł który dopiero sie uczy i ma sprzęt za 3000zł. Nie powiesz mi chyba że od takiego właśnie amatora wymagał byś potem dzieł sztuki i się z nim śądził o to że ci się jego praca nie spodobała ???