Poprawiłem się![]()
Poprawiłem się![]()
Dla rozluźnienia emocji pragnę przypomnieć iż dzisiaj przesuwamy zegarki o godzinke do przodu, więc może trzeba by to nadrobić wcześniejszym snem...![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.
Tak, w piwnicy - wjechałbyś tam przez ścianę - to może prościej wyburzyć chałupę i postawić od nowa.
Dobrze wiesz o czym piszemy. I nie ma co tego ciągnąć - ja doskonale rozumiem że ktoś prowadząc biznes kupuje sobie drogie zabawki bo to go cieszy, lepiej mu się pracuje, czuje się pewniej - powodów jest tysiąc. Natomiast zupełnie inną kwestią jest racjonalizowanie zakupów sprzętu pod kontem zysku. Przy tym w branży ślubnej "stopa zwrotu" jest całkiem niezła i to też jest jedna z przyczyn dlaczego tylu młodziaków się rzuca na to eldorado.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ja tyko wspomnę, że Eldorado nazwa legendarnej krainy pochodzi od człowieka posmarowanego złotem, nikt jej nigdy nie odnalazł i pewnie nie istnieje.
Ostatnio edytowane przez Sergiusz ; 31-03-2013 o 01:23
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.