Pokaż wyniki od 1 do 10 z 958

Wątek: Branża ślubna zdycha...

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Branża ślubna zdycha...

Cytat Zamieszczone przez Sergiusz Zobacz posta
    mogę wybrać czy iść do konowała czy kowala. I jest to moja wolna wola. Długość życia to nie tylko zasługa postępu w medycynie ale również profilaktyka i ochrona środowiska itd. Dawniej też ludzie bardzo długo żyli.
    Dawniej, to się bardzo rzadko zdarzało :wink: Uważasz, że pójście do kowala też przedłuży długość Twojego życia

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    a nie jest napisane powyzej?

ale to nadal nie jest niebezpieczne dla zdrowia/zycia zleceniodawcy. spartolona robota przez lekarza/prawnika/hydraulika/elektryka juz moze miec bardzo powazne konsekwencje. i ja wole jak ci ludzie robia rzeczy bezpieczne. nie musza osiagac nie wiadomo jak wypasionych wynikow w latwiejszych przypadkach, grunt, zeby nie spartololi tych groznych.
    Ale co Twoim zdaniem stoi na przeszkodzie w przyjęciu podobnych standardów jakości w świadczeniu usług fotograficznych, tylko to że spartolona robota fotografa nie odbierze komuś zdrowia lub życia
    Ja nie jestem za obniżeniem standardów w świadczeniu usług medycznych, tylko zastanawiam się nad możliwością ich podniesienia w usługach fotograficznych :-)
    Ostatnio edytowane przez Sunders ; 17-03-2013 o 18:18

Uprawnienia umieszczania postów