Lajk .
Lajk .
"http://www.canon-board.info/galerie-uzytkownikow-15/zysk-auto-moto-speed-i-inne-95489/"]galeria na CB[/URL]
7D2/10-640/2,8-5,6+YN568EXII
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Jednak jestem pewien, że to ktoś, kto mieszka/mieszkał "Pod Tatrami". Całkiem poważnie.
Żeby nie było, że nie w temacie - kiedy już branża zdechnie, to trzeba coś robić...
Jakby tak sprzedać aparat, może na piłę wystarczy?![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
No ale myślę, że możnaby już zacząć ogólnoforumową akcję przekwalifikowania ślubniaków na drwali.
Na początek kurs "Jak nie zrobić krzywdy sobie i innym". Co w zasadzie ślubniacy już znają.![]()
Ja tam wolę chodzić na spacery do lasu zamiast na polanę po wycince....
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Drwal nie chodzi na polanę po wycince, on ją tworzy.
Zaś a propos kolegów spod samiuśkich Tater, to 23 czerwca roku mijającego, siedziałem na Rusinowej Polanie i czekałem, aż mi się słońce ustawi, bo ładny był dzień. W tym czasie przyszło, kolejno po sobie, dwóch fotografów z parami młodymi i robiło tzw. plener na tle. Do dziś się zastanawiam, czy ktoś z C-B to nie był. Pamiętam, jak jeden z nich tłumaczył pannie, że teraz przez chwilę porobi manualną stałką i to dłużej trwa, ale za to jakie efekty!
Ostatnio edytowane przez Leon007 ; 21-12-2014 o 22:48
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
Tak jak posiadanie kompletu obiektywów nie czyni człeka fotografem tak samo posiadanie piły nie uczyni drwalem.