Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 15-03-2013 o 19:29
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
W elektrowni uruchomiono wielką turbinę. Niestety podczas pracy wpadała ona w dziwne wibracje. Nikt nie umiał znależć
przyczyny tego. Warta dziesiątki milionów instalacja wydawał się bezużyteczna. W końcu wezwano wybitnego fachowca.
Ten myślał, obliczał , mierzył, aż w końcu narysował na obudowie turbiny kredą trzy krzyżyki i kazał skrócić łopaty turbiny
o kilka centymetrów. Pomogło. Na pytanie ile mają mu zapłacić za usługę, odparł, że milion dolarów. Milion dolarów? - przeraziła się
dyrekcja elektrowni - Za postawienie kredą trzech krzyżyków ? Nie! - odparł fachowiec. Za postawienie trzech krzyżyków
tylko 10 dolarów. A reszta za to, że wiedziałem gdzie je postawić - uśmiechnął się![]()
Ostatnio edytowane przez Lucky Luck ; 15-03-2013 o 19:56
Tyle że co to ma wspólnego z tym o czym piszemy?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Że od czasu do czasu po ślubie pojawiają się dzieci
BTW:
Dzieci mają większą wartość od jakiś, za przeproszeniem, fotografii ślubnych. I tak sobie myślę, że jednak dzieci są adresatami owych.
Jestę fotografę
miszcz martwi się o podpis
Kapitan Wagner
https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200