Strona 75 z 96 PierwszyPierwszy ... 2565737475767785 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 741 do 750 z 958

Wątek: Branża ślubna zdycha...

Domyślnie Odp: Branża ślubna zdycha...

Cytat Zamieszczone przez Żwirek Zobacz posta
    Z ciekawości:

Na ten moment ile macie koledzy ślubów na sezon 2015 ?

Ja mam 5 i nie wiem czy mogę się jeszcze spodziewać ze coś dojdzie cz to już koniec ( robie ślubniaki od niedawna, nie wiem czego sie spodziewać )
    Od niedawna, tzn. jak długo? W moim przypadku najwięcej umów wpada w okresie styczeń-marzec. Aktualnie mam 8 zaklepanych zleceń na następny rok, dobrze by było zebrać jeszcze drugie tyle Ale generalnie nie jest łatwo.

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    Czy wszyscy tak lamentują jak "ślubniacy" ?
    Wszyscy, ale musiałbyś się zapisać na forum taksówkarzy żeby o tym poczytać ;-)
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez briho Zobacz posta
    Od niedawna, tzn. jak długo? W moim przypadku najwięcej umów wpada w okresie styczeń-marzec. Aktualnie mam 8 zaklepanych zleceń na następny rok, dobrze by było zebrać jeszcze drugie tyle Ale generalnie nie jest łatwo.
    wypadaloby rozbudzic rynek rozwodow.
    to terra incognita jeszcze.
    uswiadomiuc ludziom , ze to napiekniejszy dzien w ich dotychczasowym zyciu , na ktory tak dlugo czekali i warto te chwile uwiecznic. ;-)

w albumie slubnym moznaby zostawic kilka ostatnich stron wolnych , na wklejenie w przyszosci zdjec z rozwodu - piekna logiczna calosc.
    w slad za slubami pojawia sie przeciez jak echo rozwody.

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Ja na chwilę obecną mam 2, poza tym zauważyłem, że wpadają dopiero po nowym roku, śluby to u mnie dodatek do reszty zdjęć więc nie mam spiny
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez Bechamot Zobacz posta
    wypadaloby rozbudzic rynek rozwodow...
    w albumie slubnym moznaby zostawic kilka ostatnich stron wolnych , na wklejenie w przyszosci zdjec z rozwodu - piekna logiczna calosc.
    w slad za slubami pojawia sie przeciez jak echo rozwody.
    Mozna do sesji slubnej dorzucic kupon (a raczej dwa) rabatowy na sesje rozwodowa. Cena mozna obnizyc, ale za to mamy dwoch klientow zamiast jednego. Problem ze rozwod biora w tym samym czasie, wiec impreza w pewnym momencie sie rozdziela, ale zawsze mozna robic to do spoly z innym "slubniakiem-rozwodniakiem"

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Kilka lat temu było znacznie mniej sal weselnych dlatego para młoda organizowała wszystko z większym wyprzedzeniem. Stąd umowy na fotografię nawet z 2letnim wyprzedzeniem. W tej chwili rynek się trochę nasycił i bez spiny można zacząć organizować wszystko po nowym roku. Dodatkowo fotograf jest często ostatnim punktem na liście. Dlatego może się okazać, że niektórzy większość umów podpiszą właśnie w okresie styczeń-kwiecień. Zatem głowa do góry
    Miłego dnia
    moja www

Początki nałogu Awatar maciek12ss

Ja mam 9, gdyby nie własne wesele bylo by 10 na własne wesele fotografa tez juz mam zamowilem w październiku a wesele mam w kwietniu .
    6D, C16-35L II, C50 1.8II, C85 1.8, S70-300 APO DG MACRO, 600D+kit, 2X YN568EXII, 3X YN622C, jupiter 21m (200mm f4), helios 44m-5(58mm f2)

Cytat Zamieszczone przez briho Zobacz posta
    OD niedawna czyli tak właściwie to lato było moim pierwszym sezonem ślubnym

Dzięki za odpowiedzi i rozjaśnienie tematu

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Kilka lat temu było znacznie mniej sal weselnych dlatego para młoda organizowała wszystko z większym wyprzedzeniem. Stąd umowy na fotografię nawet z 2letnim wyprzedzeniem. W tej chwili rynek się trochę nasycił i bez spiny można zacząć organizować wszystko po nowym roku. Dodatkowo fotograf jest często ostatnim punktem na liście. Dlatego może się okazać, że niektórzy większość umów podpiszą właśnie w okresie styczeń-kwiecień. Zatem głowa do góry
    Miłego dnia
    moja www

Bywalec

ja mam 22 zlecenia/umowy na 2015
    2x5Dmk2/fish15/ 17-40L/ 24LII /85 /135L/ 430 EX II/ 2x600EX
    Regulamin pkt8.

Strona 75 z 96 PierwszyPierwszy ... 2565737475767785 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów