No tak, 1 kwietnia dziś![]()
No tak, 1 kwietnia dziś![]()
Gorzej z tymi dotacjami na dzieci - trzeba by się strasznie spieszyć.
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 01-04-2013 o 19:11
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Trzeba się brać do roboty z dziećmiPrzy okazji będzie dodatkowy atut aby dostać dotację na ślub i git będzie
![]()
1Ds mk2, 50D, C17-40L, C50/1.4, C85/1.8, C135/2L, S 70-200/2.8, S telekonwerter x2, samyang 8/3.5, kilka lamp i wuchta modyfikatorów
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Gorzej jak się okaże że rozwody staną się tak drogie, że nawet dotacja nie wystarczy.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Może na rozwody też jakaś dotacja się znajdzie![]()
1Ds mk2, 50D, C17-40L, C50/1.4, C85/1.8, C135/2L, S 70-200/2.8, S telekonwerter x2, samyang 8/3.5, kilka lamp i wuchta modyfikatorów
I będzie kolejny temat zastępczy. A dlaczego związki homoseksualne są dyskryminowane i niedotowane.
Na szczęście są i rzeczy ważniejsze
Pozdrawiam Rysiek
Czyżby emocje opadły...?
Do tego dochodzą kosmiczne koszty reklamy
Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.