Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: canon 5d, a awaria lustra

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar ketras
    Miasto
    Kościan / Leszno / Poznań

Domyślnie Odp: canon 5d, a awaria lustra

Jest to potwierdzone, że w przypadku odklejenia lustra wymieniają cały mirror boX i przyklejają lustro wraz metalowymi łapkami ? I to za free ?
    Migawka wiadomo do 150 k wieczna gwarancja. A w przypadku wymiany tejże migawki , na kolejną już nie jest kolejna gwarancja 150 tyś cyknieć? :-D (zapewne byłoby zbyt pięknie)

Cytat Zamieszczone przez GoomeX Zobacz posta
    Przerabiałem temat nie dalej jak tydzień temu.
    Mi nic nie odpadło, ale asekuracyjnie wysłałem sprzęt na Żytnią. (..)Wszystko na koszt serwisu, łącznie z wysyłką.
    Chcesz powiedzieć, że gdy ma się sprzęt po gwarancji bez papierów, można wysłać 5D do wymiany mirrorboxa z przyklejeniem lustra za wczasu i to cała usługa za free? Byłem przekonany, że dopiero gdy to się stanie serwis przyjmie zgłoszenie..

P.S. Wiecie może, czy w gdy podałbym nr seryjny aparatu, telefonicznie serwisowi na żytniej dowiem się czy była tam wymieniana migawka tudzież coś innego? Wiecie takie jakby upewnienie się iż sprzedawca zapewniający, że to pierwsza migawka i pierwsze lustro faktycznie są świeżynką?
    Ostatnio edytowane przez ketras ; 12-03-2013 o 12:14
    "Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/) "

Uprawnienia umieszczania postów