Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 35 z 35

Wątek: Drukarka do plyt CD/DVD

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie Odp: Drukarka do plyt CD/DVD

Marcin Gajowiak, a jak Ci wychodzą B&W bo niestety u nas nie ma szans, no i przy jednym czarnym ogólnie nie ma szans na równe B&W. Również sporo drukujemy usługowo i szukamy czegoś co da nam B&W bez zafarbów, coś co ma więcej niż jeden czarny tusz.

Bywalec
    Miasto
    Lublin/Gorzów Wlkp.

Cytat Zamieszczone przez crazy Zobacz posta
    Przestaw jakosc druku na najlepsza jesli nie pomoze zrob diagnostyke obu drukarek; czyli czyszczenie i eyrownywanie glowic
    Cytat Zamieszczone przez Hazel Zobacz posta
    zmień płyty, te od jvc się do niczego nie nadają xd
    diagnostyka zrobiona, jedyne co pomogło to zmiana płyt na verbatim glossy waterproof... i nagle rolek nie widać JVC sprzedane

Pełne uzależnienie Awatar crazy
    Miasto
    Chełmno

Cieszy mnie to
    Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.

Witam.
    W tej chwili posiadam drukarkę ip7250 z ciss. Planuje zakup kolejnej drukarki i patanie do was czy zostać przy ip7250 czy kupić epsona L800. Drukuje czsami zdjęcia na ewentach i denerwuje mnie startowanie drukarki canona, bardzo długo zbiera się do druku i często czyszczą się głowice drukujące (czasami trwa to nawet kilka minut pomiedzy wydrukami). Dodatkowo znalazłem informację że można do L800 dokupić tackę i drukować na kartach plastikowych. Można by to wykożystać do druku na pendrive'ach w kształcie karty kredytowej, tylko nie mogę znaleść takich "penów" do nadruku. A może jakaś inna propozycja? Póki co rozwiązania DNP termosublimacja nie wchodzi w grę.

Bywalec Awatar chrisNI
    Miasto
    Newry

Mam sześciokoloròwke Canona 6250 na ciss I świetnie radzi sobie z drukiem CD I DVD. Còż rozruch jest długi ale Potem działa szybko I bezbłednie. Dla mnie zaletá jest że łyka większá gramature papieru.

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów