Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Capture one problem z instalacją wersji 64 bit

Domyślnie Capture one problem z instalacją wersji 64 bit

Witam.
    Mam problem z instalacją w win7 64bit capture one 6 i 7 64bit . Instaluje się tylko poprawnie wersja 6 32 bit... 7 nie ma 32 bitowej.
    Sama instalacja przebiega pomyślnie ale przy pierwszym uruchomieniu miga tylko pierwsze okineko i nic.... .
    Czy miał ktoś może podobny problem?

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Domyślnie Odp: Capture one problem z instalacją wersji 64 bit

Cytat Zamieszczone przez Resurrection Zobacz posta
    Witam.
    Mam problem z instalacją w win7 64bit capture one 6 i 7 64bit . Instaluje się tylko poprawnie wersja 6 32 bit... 7 nie ma 32 bitowej.
    Sama instalacja przebiega pomyślnie ale przy pierwszym uruchomieniu miga tylko pierwsze okineko i nic.... .
    Czy miał ktoś może podobny problem?
    Może spróbuj ściągnąć jeszcze raz instalkę ze strony phase one. Drugi wariant to odinstalować (wraz z czyszczeniem rejestru z wpisów capture one, np. programem regseeker) i ponowna instalacja. Coś mi się jeszcze przypomina, że wraz z programem instaluje się jakiś dodatek do windowsa - chyba netframework 4.0 - może tu jest coś nie tak? ostatecznie możesz poszukać na forum phase one.
    Miłego dnia
    moja www

Uzależniony Awatar PawelB
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Capture one problem z instalacją wersji 64 bit

Wersji 7 nie mam, używam 6 Express i u mnie wersja 64 bit zainstalowała się bez problemów. System Win 7 jak u Ciebie.
    Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.

Moje gnioty
    Moje gnioty 2

Uprawnienia umieszczania postów