trothlik
"Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".
Dokladnie tak. Zamawialem najpierw szklo a potem lampe. Przesylki listonosz przynosil po 3 tygodniach i nigdy nie musialem nic doplacac. Na przesylce zaznaczone "gift". Co ciekawe w lampie spalil sie palnik po 11 miesiacach, skontaktowalem sie za sprzedawca, odeslalem lampe i po 6 tygodniach byla u mnie z powrotem znowu blyskajaca. Jak komus sie nie pali to mozna smialo kupowac.
Canon 5D Mark II | C 28 1.8 | C 50 1.4 | C 85 1.8 | YN-565EX | Manfrotto 725B
promocja na teraz Canon UK - Spring Cashback 2013
ProCameraShop | Canon - Lenses z tego sklepu kupiłem 2 szkiełka, ok, ale odbór tylko na terenie uk
można jeszcze Buy Consumer Electronics at Simply Electronics
a takze, ale to pod kątem używek, bo nówki cenowo żadna rewelacja Second hand cameras, camera part exchange, digital cameras UK, used cameras, photographic shops, England
x pro2/ 23/ 56/10-24/
3 tyg temu wysłałem szkiełka zakupine z tego sklepu ProCameraShop | Canon - Lenses
do kalibracji z body
w piatek wróciły, jest wszystko ok, nie było najmniejszego problemu by canon nie uznał fakturki, wszystko było w ramach gwarancji
x pro2/ 23/ 56/10-24/