Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Zakup sprzętu w UK

Uzależniony Awatar trothlik

Domyślnie Odp: Zakup sprzętu w UK

Cytat Zamieszczone przez flankerp Zobacz posta
    Teraz to się z HongKongu ściaga Czekasz 3-6 tygodni ale jak Cie custom nie złapie to masz baaaardzo tanio
    prawda to. A na kopercie pieczątka typu "gift" czy coś w ten deseń i wszystko spoko. ale fakt faktem tez tylko drobiazgi kupowałem.
    trothlik
    "Nie istnieją różnice prócz różnic stopni między różnymi stopniami i brakiem różnicy. To znaczy w przekładzie na ludzki język: któż teraz nie pije".

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Dzięki za pomoc Będę szukał i może coś uda się taniej

Bywalec Awatar jeff.lebowski
    Miasto
    UK

Cytat Zamieszczone przez trothlik Zobacz posta
    prawda to. A na kopercie pieczątka typu "gift" czy coś w ten deseń i wszystko spoko. ale fakt faktem tez tylko drobiazgi kupowałem.
    Dokladnie tak. Zamawialem najpierw szklo a potem lampe. Przesylki listonosz przynosil po 3 tygodniach i nigdy nie musialem nic doplacac. Na przesylce zaznaczone "gift". Co ciekawe w lampie spalil sie palnik po 11 miesiacach, skontaktowalem sie za sprzedawca, odeslalem lampe i po 6 tygodniach byla u mnie z powrotem znowu blyskajaca. Jak komus sie nie pali to mozna smialo kupowac.
    Canon 5D Mark II | C 28 1.8 | C 50 1.4 | C 85 1.8 | YN-565EX | Manfrotto 725B

Początki nałogu Awatar tkosiada
    Miasto
    UK

promocja na teraz Canon UK - Spring Cashback 2013

ProCameraShop | Canon - Lenses z tego sklepu kupiłem 2 szkiełka, ok, ale odbór tylko na terenie uk
    można jeszcze Buy Consumer Electronics at Simply Electronics
    a takze, ale to pod kątem używek, bo nówki cenowo żadna rewelacja Second hand cameras, camera part exchange, digital cameras UK, used cameras, photographic shops, England
    x pro2/ 23/ 56/10-24/

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kielce

Cytat Zamieszczone przez tkosiada Zobacz posta
    promocja na teraz Canon UK - Spring Cashback 2013

ProCameraShop | Canon - Lenses z tego sklepu kupiłem 2 szkiełka, ok, ale odbór tylko na terenie uk
    można jeszcze Buy Consumer Electronics at Simply Electronics
    a takze, ale to pod kątem używek, bo nówki cenowo żadna rewelacja Second hand cameras, camera part exchange, digital cameras UK, used cameras, photographic shops, England
    Serdeczne dzięki za wiadomość
    Do tej pory zrezygnowałem z zakupów sprzętu bo niektóre rzeczy wychodzą podobnie albo i drożej. Popatrze jeszcze na podanych przez Ciebie stronach

Początki nałogu Awatar tkosiada
    Miasto
    UK

3 tyg temu wysłałem szkiełka zakupine z tego sklepu ProCameraShop | Canon - Lenses
    do kalibracji z body
    w piatek wróciły, jest wszystko ok, nie było najmniejszego problemu by canon nie uznał fakturki, wszystko było w ramach gwarancji
    x pro2/ 23/ 56/10-24/

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów