Kiedy przestaniecie je kupować za taką cenę jaka jest teraz.Pytanie kiedy i czy dalej stanieje, to raczej do wróżki, niż do uczestników forum.
A co do reszty to rozumiem Wasz punkt widzenia. Dziękuję za wyjaśnienia.
Kiedy przestaniecie je kupować za taką cenę jaka jest teraz.Pytanie kiedy i czy dalej stanieje, to raczej do wróżki, niż do uczestników forum.
A co do reszty to rozumiem Wasz punkt widzenia. Dziękuję za wyjaśnienia.
Canon Cashback - Produkty za 40mm zwracają 205pln.
Czyli wychodzi jakieś 6 stów.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nawet minimalnie mniej. Kusi...
Tylko doczytałem ten regulamin i ten zwrot nie jest gwarantowany(kolejność zgłoszeń), hm.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ze względu na ograniczenia ilościowe mało ciekawe zwłaszcze przy droższych sprzętach. Tam rozczarowanie może być spore.
Kusi i chetnie z ręki bym sie skusil, gdzieś tez widziałem podobna akcje ze zwrotów kasy z zakup na jakimś sklepie i podobnie to działało a 600 zł za nowe szkło to od razu bym brał jak bym miał 600 zł xD hah
Z czasem beda takie akcje ze zwrotem za zakup tak wiec wystarczy wyszukiwać takich ofert![]()