hyhy... sciagnalem sobie jako sygnal sms-a do komorkiZamieszczone przez Czacha
just kidding. moj szpanerski Siemens za 1zl nie ma polifonii, o dzwonkach mp3 nawet nie wspominajac![]()
na tym forum to wazne zeby mial aparatZamieszczone przez akustyk
![]()
Pozdrawiam
Riccardo
--
Fuji & Ricoh
no ma. telefoniczny. to jednak nadal element skladowy tych polyskujacyh lakierem kombajnow, ktore sie dzisiaj wpycha ze zlodziejskim abonamentem. kombajnow smazacych frytki, nagrywajacych dzwiek 5.1, cytujacych biblie, odkurzajacych, golacych 3-dniowy zarost i bez mala robiacych lodaZamieszczone przez Riccardo
ktore czasem wykorzystuje sie tez do prowadzenia rozmow telefonicznych
![]()
hmm... no to trabancik rocks! do 10D sobie mozna pomarzyc. i kicha jest z tym straszna, bo niewylaczenie MLU potrafi ostro wpienic, gdy uciekaja wartosciowe ujeciaZamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
a mnie to wkurza ze Canon zamiast dac uzytkownikom takie ficzery to do tego celu wypuszcza kolejna puszke, przeciez wiekszosc to soft! i przypomina mi sie Siergiej Bubka ktory co mistrzostwa po 1cm poprawial rekord swiata, tak jak obecnie Isinbajeva.... Niby ok ale nie ok...
tez prawda. z punktu widzenia uzytkownika to jest granie w kulki.Zamieszczone przez Jac
z drugiej strony, chyba wole nowy model co 1,5 roku i w nim relatywnie mniejsze zmiany, niz raz na 4 lata i rewolucja. bo jednak w swiecie cyfrowej techniki "raz na olimpiade" to ciut rzadko i to co w Salt Lake City bylo hiper-mega, w Turynie juz tracilo brzydko myszka...
Załącznik 1035Zamieszczone przez akustyk
![]()
![]()
![]()
30D pojawił się w ofercie foto-netu*. Cena 6 tys. za body.
*- nic mnie z tym sklepem nie łączy![]()
hmm w foto-raju za niecale 5 tys za body
przepraszam a BH
http://www.bhphotovideo.com/bnh/cont...16&Submit.y=14
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....