Cytat Zamieszczone przez gietrzy
Bzdura!
Wszyscy czekają na 3D. Canon nie wypuści go dopóty dopóki nie wyciągnie maksymalnej ilości kaski z kupujących.
Jedyne potknięcie ? jakie widzę w szturmie Canona na nasz portfel to zbyt słaba (w stosunku do oczekiwań) sprzedaż baaardzo ovepriced 5D.
Ale to raczej wynika z ceny i jednak naszych... specyficznych zarobków. Poza tym, to chyba jednak aparat ukierunkowany bardziej na studio niżdo fotografii ogólnej (wyszedłbyś z takim cudem wieczorem na blokowisko pofocić?

Niewiem czy wiesz ale we wrześniu czeka nas FF, 16-18 MPx (2 źródła różnie podają), 10 kl/s
No, z całym szacunkiem ale na 100% pewnym być nie możesz - w końcu teraz miał być 50D z 10 MPxl z tego, co pamiętam z rozpiski.

Mam nadzieję, że cena będzie na tyle odpowiednia (piszę o 30D , że służbowy E-10 pójdzie na zasłużony spoczynek. A, i czekam na więcej szkieł. Nowe 85L fajne, szczególnie FTM, ale ja czekam na 50L, 200/2L lub LIS, 200-400/4. W tym roku korpusy mnie nie ruszają
Szczerze Ci tego życzę. Mnie dla odmiany szkła już nie ruszają - czas rozejrzeć się za puszką. Do jesieni ma pokazać się następca ISTa D.

Kilkuletnia szkoła jedynie ze standardową "50" uczyła dbania o kadr na etapie naciskania na spust a nie zabaw w Szopie.
Szczerze zazdroszczę.
A Ty nie walczyłeś z Zenitem?