Tez mnie to troche dziwi, ale:Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
- to w zasadzie oznacza ze to pewne.Thanks to Chuck Westfall (..) for their assistance in the preparation of this article
Tez mnie to troche dziwi, ale:Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
- to w zasadzie oznacza ze to pewne.Thanks to Chuck Westfall (..) for their assistance in the preparation of this article
trwalsza migawka, spot, podglad iso, większy lcd, tak zmiany są rzeczywiście kosmetyczneZamieszczone przez TOPOL
![]()
Grip od 20stki pasuje
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Tym razem Canon zdecydowal sie na zaskakujace posuniecie marketingoweZamieszczone przez adamek
I... nie wprowadzil nowego gripa wypuszczajac nowa puszke, prawie identyczna jak poprzednia
Pasuje ten od 20D.
Przecież 30d nie może być uszczelniony - za dużo w niego napakowali - przegrzewałby się ;-)
Skoro to jest udokładnienie 20D to zobaczymy czy AF jeszcze lepiej będzie się sprawować.
Jak na razie wygląda, że użytkownicy 20D mogą zostać w domu i nie pędzić do sklepu.
Przynajmniej do następnych nowości
BTW czyżby koniec z nowymi firmware'ami do 20D?
Ja juz wiedziałem wczoraj o tymI wiedziałęm, że zmieniać nie ma sensu, no chyba, że na 5d ..
O obiektywach wiem prawie wszystko
Spot jak na tę klasę (w tym systemie) to chyba naprawdę mała rewolucja. Trwalsza migawka i iso w wizjerze to również bardzo istotne zmiany. Wyświetlacz to już bajer. Ale mimo to, uważam, że to raczej być powinien 25D. Obecnie dodane funkcje były zawsze tym, czego brak było (IMHO) w 20D (chocaż spot trochę duży...) - który to korpus uważam za bardzo udany. Brak większej matrycy (i słusznie: po cholerę większa - dla zaspokojenia własnego ego?) sugeruje, że być może ten moloch Canon wypuści coś pośredniego między 20D i 5D (plis 3000D miałby totalnie pełne krycie rynku).
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=